Η Unicars προσφέρει το εντυπωσιακό Volkswagen Tiguan από 28.900€

Τα εντυπωσιακά SUV της Unicars βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Κύπριου αγοραστή και η εταιρεία, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της, προσφέρει το Volkswagen Tiguan από 28.900€.

Το εντυπωσιακό Volkswagen Tiguan διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την κορυφαία τεχνολογία, τους άνετους χώρους αλλά για τους αξιόπιστους και υψηλών επιδόσεων κινητήρες. Πρόκειται για το πρώτο σε πωλήσεις μεσαίο SUV στην Ευρώπη και ένα από τα best sellers της παγκόσμιας αγοράς.

Με ένα δυναμικό και μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, το νέο Tiguanδιαθέτει άνετους και μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες με ρυθμιζόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ένα μεγάλο χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 615 λίτρα και φθάνει μέχρι τα 1.655 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα καθίσματα.

Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα του γερμανικού εργοστασίου προσφέροντας εργονομία και υψηλά επίπεδα εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον που θα ενθουσιάσει τον υποψήφιο αγοραστή.

Το Tiguan διαθέτει, επίσης, μια μεγάλη γκάμα συστημάτων Infotainment, με μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών υπηρεσιών, ανεβάζοντας την ψηφιοποίηση του αυτοκινήτου σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα τα συστήματα Infotainment νέας γενιάς MIB3 περιλαμβάνουν τις onlineυπηρεσίες We Connect και We Connect Plus με τον οδηγό να μπορεί να εξατομικεύσει τις υπηρεσίες αυτές ανάλογα με τις ανάγκες του. Παράλληλα, σε όλες τις εκδόσεις διατίθεται προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone μέσω του App-Connect για Apple CarPlay και Android Auto.

Η Unicars δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat, Skoda και Cupra στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.