Η M-Sport στηρίζει τον Breen μετά το λάθος στην Φινλανδία

Ο επικεφαλής της M-Sport, Richard Millener, είπε ότι η ομάδα εξακολουθεί να στηρίζει τον Craig Breen μετά το λάθος του στο ράλι Φινλανδίας και πιστεύει ότι ο οδηγός του έχει ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά να κάνει πριν από το Ypres Rally.

Ο Ιρλανδός κτύπησε σε βράχο στη 12η ειδική διαδρομή μετά από λάθος και έτσι αποσύρθηκε από το υπόλοιπο του Σαββάτου μετά που ο πίσω δεξιά τροχός του Puma καταστράφηκε.

Παρόλο που οι μηχανικοί ετοίμασαν το αυτοκίνητο για την Κυριακή, ο Breen μάζεψε μόνο τέσσερις βαθμούς από την Φινλανδία όντας δεύτερος ταχύτερος στην power stage.

Ο οδηγός της M-Sport παραμένει έκτος στο πρωτάθλημα οδηγών έχοντας 64 βαθμούς μετά το ράλι Φινλανδίας, ενώ ο πέμπτος Takamoto Katsuta είναι 17 βαθμούς μπροστά του.

«Υπάρχει ένα στοιχείο ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το ρόλο του στην ομάδα και τα πληρώματα έχουν το πιο σημαντικό μέρος του συνόλου», ανέφερε ο Millener.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά σαν ομάδα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όμως αποτελέσματα δεν έρχονται.. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Craig έχει ταχύτητα, το έχουμε δει, αλλά πρέπει να φέρει επίσης και αποτελέσματα.

Γι΄αυτό είναι στην ομάδα. Οπότε είναι δύσκολο για όλους. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για να φέρει αυτά τα αυτοκίνητα στη ράμπα τερματισμού, χρειαζόμαστε όμως και τα αποτελέσματα για το καλό όλων. Αυτό πάει, έγινε. Πλέον έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει εν όψει Ypres, καθώς πρέπει να προετοιμαστεί και να αφήσει πίσω του αυτό το γεγονός, καθώς γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός στον συγκεκριμένο αγώνα».