kapodistrias
Home Rally Η M-SPORT παρουσίασε τα νέα χρώματα των Fiesta WRC

Η M-SPORT παρουσίασε τα νέα χρώματα των Fiesta WRC

Η M-SPORT παρουσίασε τους χρωματισμούς των δυο Ecoboost-powered Ford Fiesta WRC με τα οποία θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2017. Το τελειωτικό σχέδιο θα παρουσιαστεί στο Autosport International Show τον Ιανουάριο. Για πρώτη φορά μετά το 2005 τα δυο αυτοκίνητα θα τρέχουν με διαφορετικά χρώματα. Οι Ogier/Ingrasia θα έχουν σαν κύριο χρώμα και διαφήμιση τα χρώματα της Red-Bull ενώ οι Tanak/ Martin Järveoja θα οδηγήσουν ένα γεωμετρικά εμπνευσμένο σχεδιαστικά αυτοκίνητο στα παραδοσιακά χρώματα της Ford.

To Ford Fiesta WRC κατασκευάστηκε παράλληλα με το τελευταίο μοντέλο για το δρόμο και η συμμετοχή της M-Sport στον πρώτο αγώνα στο Μόντε-Κάρλο θα σηματοδοτήσει την εισαγωγή του νέου Fiesta στους δημόσιους δρόμους. Ο γεωμετρικός σχεδιασμός αποτελεί τη βάση για τα δυο αγωνιστικά και στο αυτοκίνητο των Ogier/Ingrasia θα κυριαρχεί ο προσωπικός τους σπόνσορας που δεν είναι άλλος από τη  Red-Bull.

H M-Sport συνεχίζει να λαμβάνει την υποστήριξη από την Ecoboost καθώς επίσης και από τους Castrol και Michelin των οποίων η αφοσίωση ήταν αρωγός στις επιτυχίες της ομάδας. Για το 2017 και τα δυο αυτοκίνητα θα έχουν το έμβλημα της MS-RT, η οποία προωθεί τη συνεργασία με την Van-Sport, όπως επίσης και η διαδικτυακή εταιρία στοιχημάτων One Bet. Μαζί με τους ήδη υπάρχων Sparco, Pulsar, Stilo, Lazer Lamps, Azione, OZ Racing, NGK, Eibach, Endless και SWP θα προστεθεί και η LM Gianetti.