Η συμφωνία ολοκληρώθηκε – Ο Χρήστος Δημοσθένους με Skoda Fabia R5

Σε προηγούμενη μας δημοσίευση στις 25/1 με τίτλο Πρωτοκλασάτος Κύπριος οδηγός με Skoda Fabia R5 (https://smracingnews.com/πρωτοκλασάτος-κύπριος-οδηγός-με-skoda-fabia-r5/) οι πληροφορίες που έφτασαν κοντά μας ήταν για ακόμα ένα αγωνιστικό κατηγορίας R5 να μπαίνει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

Χθες η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο πρωτοκλασάτος οδηγός είναι ο πρωταθλητής αγώνων ταχύτητας και πρωταθλητής ράλι Χρήστος Δημοσθένους, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με Skoda Fabia R5. Αυτή η εξέλιξη αναμφίβολα χαροποιεί τους φίλους των αγώνων ράλι αφού οι μνηστήρες για τη νίκη καθώς και ο ανταγωνισμός αυξάνονται.

Ο Χρήστος Δημοσθένους με το συνοδηγό του Κώστα Παύλου προγραμματίζουν την πρώτη τους εμφάνιση με το Fabia στο επερχόμενο Cyprus Rally το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-25-26 Σεπτεμβρίου. Από νωρίς λοιπόν το πλήρωμα μπαίνει στα βαθιά όμως είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αυτή πρόκληση.

Προηγούμενος κάτοχος του Skoda Fabia R5 ήταν ο Αντώνης Χειλιμήντρης ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει αυτή η συμφωνία, γεγονός που αποτυπώνεται πλήρως στις δηλώσεις του Χρήστου Δημοσθένους. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Χειλιμήντρη για τη μεγάλη βοήθεια που μου προσέφερε μέχρι τώρα αλλά και για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ούτως ώστε να γίνει εφικτή αυτή η συμφωνία και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μου. Ο πρώτος αγώνας που θα τρέξω με το νέο αγωνιστικό είναι το Cyprus Rally τον Σεπτέμβριο και μέχρι τότε υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.»

Χορηγοί του Χρήστου Δημοσθένους είναι οι, PETROLINA RACING TEAM, GEMSTARK CYPRUS, C. DEMOSTHENOUS AUTOSERVICE, ΨΑΛΤΗΣ EXIDE, ZEMCO/IACOVOU BROS και FERODO Racing.

Δίπλα στον Χρήστο Δημοσθένους είναι επίσης και η πολύπειρη ομάδα του που σε κάθε αγώνα είναι οι αφανείς ήρωες οι οποίοι καταφέρνουν με επαγγελματισμό να ξεπερνούν το κάθε πρόβλημα που παρουσιάζετε ούτως ώστε το αγωνιστικό να είναι πάντα ετοιμοπόλεμο.