Δοκιμές Toyota Gazoo Racing

Στην Ελλάδα βρίσκετε αυτές τις μέρες η εργοστασιακή ομάδα της Toyota Gazoo Racing η οποία πραγματοποιεί δοκιμές εν όψη του αγώνα στην Τουρκία που θα γίνει το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.

Τα Ελληνικά χώματα προσομοιάζουν αρκετά με τις ειδικές της Τουρκίας και για την Toyota είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρυθμίσει το Yaris σε αυτή την επιφάνεια. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, με τον Εσθονό Ott Tanak, ενώ στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι στη δεύτερη θέση 24 βαθμούς πίσω από την Hyundai.

Η Toyota θα πραγματοποιήσει τετραήμερα δοκιμαστικά τα οποία ξεκίνησαν χθες με οδηγό τον Jari-Matti Latvala. Σήμερα ήταν σειρά του Kris Meeke να οδηγήσει ενώ αύριο και μεθαύριο πίσω από το τιμόνι του Yaris WRC θα καθίσει ο Ott Tanak.

Στις σημερινές δοκιμές στα Καρούτες παρόν ήταν και ο συνεργάτης της σελίδας μας Ηλίας Παπάς, ο οποίος μας παραχώρησε και τις φωτογραφίες. Η ενημέρωση για την πορεία των δοκιμών της Toyota θα συνεχιστεί και αύριο, όπου όπως προαναφέραμε το αγωνιστικό θα οδηγήσει ο Ott Tanak.

Φωτογραφίες: Ηλίας Παπάς ID PAPAS