Έμεινε 2ος ο Μάρκεθ στην Αυστρία και δεν μπορεί να το «χωνέψει»

O πρωταθλητής έπιασε την γνωστή του απόδοση και προσπάθησε να εξαφανιστεί μπροστά, αλλά ο Ντοβιτσιόζο το περίμενε, είχε λύσεις και έτσι ο Μάρκεθ έμεινε στη 2η θέση.

Ο Μαρκ Μάρκεθ διατηρεί την άνετη πρωτοπορεία του στο πρωτάθλημα αλλά ήθελε πολύ μια νίκη στην Αυστρία που του έλειπε από το παλμαρέ του. Ούτε και φέτος όμως ήρθε καθώς ο Ντοβιτσιόζο του την έκλεψε στην τελευταία στροφή του αγώνα. Ο ίδιος αναφέρει σχετικά:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί σήμερα βρήκαμε την λύση με το μεσαίο λάστιχο αν και τα μαλακά λάστιχα είχαν καλύτερη πρόσφυση. Κατάφερα να είμαι μέχρι το τέλος ανταγωνιστικός και πίεζα συνεχώς στο όριο. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος γιατί απλώς έχασα στην τελευταία στροφή. Όπως και να έχει ο Ντόβι σήμερα βρέθηκε σε καλή μέρα και έκανε φοβερή δουλειά και μπράβο του. Μέχρι στιγμής προηγούμαστε με 58 βαθμούς διαφορά και θα συνεχίσουμε έτσι.». Είχε μία πικρία στις δηλώσεις του ο Μαρκ, παρά το ότι ήταν -όπως έλεγε – ευχαριστημένος. Το πως του ξέφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια του δεν χωνεύεται με τίποτε…

Πηγή:gazzetta.gr