Δοκιμές Toyota Gazoo Racing: Σειρά του Tanak να οδηγήσει

Συνεχίστηκαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα οι δοκιμές της TOYOTA Gazoo Racing στα Ακροπολικά χώματα που στόχο έχουν την καλύτερη προετοιμασία του Yaris εν όψη Τουρκίας. Φυσικά μεσολαβεί ο αγώνας στην Γερμανία ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 22 μέχρι τις 25 Αυγούστου, με τις ειδικές να είναι αμιγώς ασφάλτινες.

Η ομάδα κατέβηκε στην Ελλάδα και με τους τρείς της οδηγούς οι οποίοι έκαναν αρκετά περάσματα με το Yaris WRC. Τις δυο πρώτες μέρες οδήγησαν οι Kris Meeke και Jari-Matti Latvala.

Χθες, ήταν η σειρά του πρωτοπόρου της βαθμολογίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ott Tanak να οδηγήσει το Yaris. Ο Εσθονός έκανε αρκετές διελεύσεις τις οποίες παρακολούθησαν όπως και τις προηγούμενες μέρες πάρα πολλοί φίλοι του ράλι στην Ελλάδα. Οι δοκιμές ολοκληρώνονται όπως προαναφέραμε σήμερα όπου και πάλι ο Ott Tanak θα οδηγήσει και πάλι το Yaris WRC.

Μετά τη νίκη που πέτυχε στον προηγούμενο αγώνα στη Φιλανδία, ο Ott Tanak αποσπάστηκε στη βαθμολογία 22 βαθιούς από τον δεύτερο Sebastien Ogier και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα. Πέντε αγώνες απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν η οποία προβλέπετε να είναι συναρπαστική για ακόμα μια φορά.

Φωτογραφίες: Ηλίας Παπάς ID PAPAS