Δοκιμές για Al-Attiyah και Al Rawahi

Ψάχνοντας τον 18 τίτλο Μέσης Ανατολής και την όγδοη νίκη σε Cyprus Rally, ο πρωταθλητής Nasser Al-Attiyah έκανε σήμερα τα καθιερωμένα δοκιμαστικά πριν από το 50o Cyprus Rally που θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου.

Ο Al-Attiyah ήρθε στην Κύπρο ευρισκόμενος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής  και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να προσθέσει ακόμα ένα τίτλο στο ενεργητικό του, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τότε η απόφαση για τον πρωταθλητή θα παρθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Πίσω από το τιμόνι του VW POLO GTI, ο Αl-Attιyah ήταν όπως πάντα εντυπωσιακός και μας προϊδέασε για το τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο, με τις μάχες για τη νίκη στα βουνά να αναμένονται έντονες αφού απέναντι του θα είναι ικανοί Κύπριοι οδηγοί έτοιμοι να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του πρωταθλητή.

Μαζί του στις δοκιμές ήταν και ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής, ο Abdullah Al-Rawahi. Ο οδηγός από το Ομάν έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σπάσει το σερί του Al-Attiyah και παράλληλα να στεφθεί για πρώτη φορά Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής.

Ο Al-Rawahi στο μπάκετ του Skoda Fabia R5 θέλει επίσης τη νίκη και με τρείς συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα MERC έχει αυξημένες πιθανότητες για να το πετύχει.

Οι δοκιμές έγιναν σε επιφάνεια που προσομοιάζει με τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, ενώ οι συνθήκες ήταν μεικτές αφού οι δοκιμές επηρεάστηκαν και από βροχόπτωση.