Δεύτεροι στο πρώτο σκέλος του Ηπειρωτικού Ράλλυ οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος του Ηπειρωτικού Ράλλυ οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης. Το πλήρωμα της irace ξεκίνησε με συγκεκριμένη στρατηγική τον αγώνα αποφεύγοντας τα περιττά ρίσκα, έχοντας στο μυαλό την άτυχη στιγμή στο Ράλλυ Κένταυρος.

«Η πρώτη ημέρα του Ηπειρωτικού Ράλλυ κύλησε ακριβώς όπως την είχαμε προγραμματίσει. Κινηθήκαμε σε σβέλτο ρυθμό χωρίς όμως να πάρουμε ρίσκα. Μείναμε ικανοποιημένοι από το ρυθμό μας και τους χρόνους μας, ενώ η προσαρμογή μας στο αυτοκίνητο βελτιώνεται συνεχώς» δήλωσε ο Ρεθυμνιώτης οδηγός και πρόσθεσε: «Οι υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά στο πρώτο πέρασμα, μας ταλαιπώρησαν αρκετά. Στη δεύτερη ειδική επιλέξαμε διαφορετική γόμα ελαστικών και σε συνδυασμό με την καλύτερη γνώση του δρόμου βελτιώσαμε αρκετά το χρόνο μας. Οι αλλαγές που κάναμε στο στήσιμο του αυτοκινήτου σε σχέση με τον πρώτο αγώνα απέδωσαν καρπούς, βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση» ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη που αναγνωρίζει πως χρειάζεται αρκετή ακόμη εμπειρία, ώστε να διεκδικήσουν με τον Μιχάλη Χατζηδάκη το κάτι παραπάνω.

«Συνεχίζουμε στο δεύτερο σκέλος του Ηπειρωτικού Ράλλυ με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να κλείσουμε την ψαλίδα από τους πρώτους. Τις ειδικές της δεύτερης ημέρας τις έχουμε ξανατρέξει οπότε ευελπιστούμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη.

Στο πλευρό του πληρώματος της irace τη φετινή χρονιά, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Το φετινό Ηπειρωτικό Ράλλυ ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Ιουλίου με 6 ειδικές διαδρομές, 61 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ενημερωθείτε για την πορεία των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη μέσα από την επίσημη σελίδα της irace στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr

Ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα: http://www.infomega.gr/live/