Απονομές Πρωταθλημάτων ΚΟΦΑ 2018

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στο Legends Cafe στην περιοχή Στροβόλου σε μια όμορφη και λιτή τελετή έγιναν οι απονομές του πρωταθλήματος Time Trial By ΚΟΦΑ 2018.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Κυπριακού Ομίλου Φίλων Αυτοκινήτου (ΚΟΦΑ) κυρίου Σωτήρη Μυλόρδου, ο οποίος έκανε μια μικρή ανασκόπηση των φετινών αγώνων που διοργανώθηκαν από το σωματείο την φετινή χρονιά, συγχαίροντας όλους τους διαγωνιζόμενους που έλαβαν μέρος στους αγώνες, αλλά και τους διακριθέντες οι οποίοι βραβεύονται για τις φετινές τους επιδόσεις. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές των αγώνων, τους οποίους η στήριξη ήταν εξαιρετικά σημαντική την φετινή χρονιά και αυτοί είναι οι J.Kalivitis, G.T.K., Buffalo 4×4, Alfa Pizza, Motorace, Suzuki, SMracingnews και Χρυσοδάλια Αλλαντικά.  Αναφέρθηκε επίσης για τους χώρους όπου φιλοξένησαν τους αγώνες του σωματείου την φετινή χρονιά, ευχαριστώντας την εκκλησιαστική επιτροπή Σιάς και τα κοινοτικά συμβούλια Αλάμπρας, Τσερίου και Μαθιάτη. Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε και στα άτομα τα οποία έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στην διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος κάνοντας αρχή με τον Ντίνο Αντρέου, ο οποίος παραχώρησε αφιλοκερδώς την πίστα στα Κελιά για την διεξαγωγή του πρώτου και των δύο τελευταίων αγώνων της χρονιάς.  Ευχαρίστησε επίσης για τις υπηρεσίες τους στους αγώνες, τον πρόεδρο του Ο.Φ.Α. Ηλία Παναγή για την αφιλοκερδώς παρουσία του ως Αλυτάρχης στους δυο τελευταίους αγώνες, τους Πάνο Παναγιώτου και JohnJonathanγια τις αφιλοκερδώς υπηρεσίες τους ως αγωνοδίκες όπως επίσης και τον Στέλιο Γεωργίου ο οποίος ήταν στα χρονόμετρα και του Ανδρέα Λυμπιανού. Η ομιλία του προέδρου ολοκληρώθηκε ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την ιστοσελίδα μας για την προβολή αλλά και τις όμορφες φωτογραφίες από τους αγώνες του σωματείου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του σωματείου στην ομοσπονδία κύριος Στέλιος Γεωργίου, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους διακριθέντες στους αγώνες του ΚΟΦΑ αναφέρθηκε στις πρόσφατες εκλογές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατέψει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα τόσο του σωματείου αλλά και των αθλητών του. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να βρει το σωματείο του ΚΟΦΑ σε ακόμη καλύτερη θέση.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους διακριθέντες της χρονιάς, στο πρωτάθλημα Time Trial 4Χ4 By ΚΟΦΑ μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με πολλά πειράγματα εκατέρωθεν.

Με το πέρας των απονομών ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα.

Μιχάλης Κοντογιώργης