Απονομές Πρωταθλήματος J.Kalivitis 4X4 ΚΟΦΑ Time Trial 2017

Το Σάββατο 17 Μαρτίου έγιναν οι απονομές του Πρωταθλήματος J.Kalivitis 4X4 ΚΟΦΑ Time Trial 2017 απο τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου (ΚΟΦΑ) στις 20:30, στο Landa Restaurant στην περιοχή Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του ΚΟΦΑ κύριου Σωτήρη Μυλόρδου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε του παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του σωματείου.  Χαρακτηριστικά, ανάφερε ότι η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως το συμβούλιο κατάφερε να τη φέρει εις πέρας βλέποντας με αισιοδοξία την νέα χρονιά. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν τους αγώνες του σωματείου.

Στην συνέχεια μπήκαμε στην καθεαυτή εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες στο πρωτάθλημα J.Kalivitis 4X4 ΚΟΦΑ Time Trial 2017 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, όπως επίσης και οι περσινοί χορηγοί, οι οποίοι στήριξαν την περσινή διοργάνωση.

Τα βραβεία παρέδωσαν ο εκπρόσωπος του κυρίως χορηγού του περσινού πρωταθλήματος J.Kalivitis και ο πρόεδρος του ΚΟΦΑ Σωτήρης Μυλόρδος, ο οποίος είναι και ο Αλυτάρχης των αγώνων του σωματείου.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Over All και S3

Πρωταθλητής οδηγός Σπύρος Δρουσιώτης

Πρωταθλητής συνοδηγός Αντώνης Μαρασίνος

Δευτεραθλητής οδηγός Νικόλας Ευσταθίου

Δευτεραθλητής συνοδηγός Στάθης Ευσταθίου

Τριταθλητής οδηγός Κυριάκος Ιωαννίδης

Τριταθλητής συνοδηγός Νικόλας Ρέπας

S2

Πρωταθλητής οδηγός Κύπρος Αραούζος

Πρωταθλητής συνοδηγός Αντρέας Παπαχαραλάμπους

Δευτεραθλητής Κυριάκος Μιχαήλ

Τριταθλητής Στέλιος Ζαχαρίου

Με την ολοκλήρωση των απονομών έγινε κλήρωση των εισιτήριων εισόδου, με δώρα αξίας πέραν των 500 Ευρώ, προσφορά των εταιρειών GTK- J.Kalivitis 4X4 -Bafalo 4X4-Spiros Custom Car Drousiotis Spyros Spyrou και DIY store.

Ακολούθησε φαγοπότι όπου πρόεδρος του ΚΟΦΑ κύριος Σωτήρης Μυλόρδος απέδειξε ότι εκτός απο συμμετέχοντας και διορανωτής αγώνων είναι και πολύ καλός στην ψυχαγωγία, καθώς τον απολαυσαμε σε ένα σόλο μπουζούκι.

Η ιστοσελίδα smracingnews.com και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου για την πρόσκληση στις απονομές.

Κείμενο/Φωτογραφίες Μιχάλης Κοντογιώργης