Απονομές Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο χώρο της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Λεμεσού (Route77), έγιναν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου οι απονομές των πρωταθλημάτων στους διακριθέντες της χρονιάς 20017 – 2018 σε όλες τις κατηγορίες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδορου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέττας κυρίου Ζανέτου Κουμάση, όπου έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με σημεία αναφοράς της συνάντηση και βράβευση του πρώτου προέδρου της Ομοσπονδίας κυρίου Σίμου Κοκκίνη. Έγνε αναφορά στο ιστορικό πέρασμα της ομοσπονδίας απο την άνθηση της επι καιρού “Rothmans”, στην παρακμή αλλά και στην σημερινή εποχή όπου με μεγάλες προσπάθειες του απερχόμενου και νήν προέδρου η ομοσπονδία προσπαθεί να επανέλθει στην δόξα που είχε και ήδη βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις επιτυχίες των οδηγών μας εκτός Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στους Βαλκανικούς αγώνες και εξέφρασε το παράπονο της Ομοσπονδίας για την ελλιπή προβολή απο όλα τα μέσα. Στην ολοκλήρωση της ομιλίας του βγήκε και η μεγάλη είδηση της βραδιάς, με το φετινό πρωτάθλημα να μετονομάζεται σε “Πρωτάθλημα Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Νεόφυρος Τσαγγαράς,” εις μνήμη του αδεικοχαμένου νεαρού Νεόφυτου. Μια κίνηση η οποία επικροτήθηκε απο όλους και εμάς συμπεριλαμβανομένου.

Στην συνέχεια μπήκαμε στην διαδικασία των βραβεύσεων, όπου μεγάλος απών ήταν ο πρωταθλητής της κατηγορίας MX2 Μιχάλης Πάμπουκας ο οποίος εκτείει την στρατιωτική του θητεία. Το βραβείο του πρωταθλήματος παρέλαβε ο πατέρας του και σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό η πολιτεία να δεί καλύτερα το θέμα αφού δεν θα ήταν δύσκολο να του παραχορείτω μια διευκόληνση για να παραστεί και να παραλάβει το έπαθλο του, το οποίο ήταν ανταμοιβή μια ολόκληρης χρονιάς. Με την ολοκλήρωση των βραβέυσεων ακολούθησε δεξίωση με φαγητο και ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους και η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τον πρώτο αγώνα motocrossστην πίστα Αμμοχώστου στις 21 Οκτωβρίου.

Κείμενο-Φωτογραφίες:Μιχάλης Κοντογιώργης