Ανασκόπηση Αγώνων Time Trial By ΚΟΦΑ 2018: Δύο στα δύο για τους Δρουσιώτη/Μαρασινό

Άλλο ένα Πρωτάθλημα Αγώνων Time Trial By ΚΟΦΑ, ολοκληρώθηκε αφήνοντας μας ανάμεικτα συναισθήματα, προβληματισμούς και σκέψεις για την νέα χρονιά.

Πρωταθλητές για το 2018 αναδείχτηκαν οι Σπύρος Δρουσιώτης και Αντώνης Μαρασινός, επαναλαμβάνοντας τον περσινό τους θρίαμβο, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο το δύο στα δύο. Το πλήρωμα το οποίο κατέκτησε την νίκη στην πρεμιέρα και με δύο δεύτερες θέσεις στους επόμενους αγώνες πήγε στον τελευταίο διπλό αγώνα της χρονιάς βρισκόμενοι στην δεύτερη θέση.  Στο τελευταίο αυτό αγώνα κατάφεραν να πάρουν δύο νίκες και με αυτό τον τρόπο έφτασαν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε το πλήρωμα των Λάμπρου Ιωαννίδη και Νικόλα Ρέπα οι οποίοι προσπάθησαν να κάνουν την έκπληξη και βρέθηκαν πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν. Ξεκίνησαν την χρονιά νωθρά κατακτώντας την δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα, στους επόμενους δύο αγώνες κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη, αλλά δεν κατάφεραν στον διπλό αγώνα να επικρατήσουν, αρκούμενοι έτσι στη δεύτερη θέση γενικής.

Το πόντιουμ συμπλήρωσαν οι Γιάννος Ιωαννίδης και Ηλίας Πιερή, ένα από τα θεαματικότερα πληρώματα της φετινής χρονιάς. Φέτος τους είδαμε να αγωνίζονται με άλλο αγωνιστικό από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

Εδώ αξίζει να αναφερθούμε ειδικά στην οικογένεια Ιωαννίδη, η οποία προσφέρει στο αυτοκινητάθλημα αγωνιζόμενοι σε αγώνες ταχύτητας, αναβάσεων αλλά και 4×4. Οι Κυριάκος, Λάμπρος και Γιάννος Ιωαννίδη είναι οδηγοί οι οποίοι προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα σε όποιο αγώνα και να αγωνίζονται.

Στο τέταρτο σκαλοπάτι συναντούμε τον Κούλλη Ανδρονίκου ο οποίος αγωνίστηκε την φετινή χρονιά με δυο διαφορετικούς συνοδηγούς. Αν και ισοβάθμησε με 53 βαθμούς με το τρίτο πλήρωμα,  λόγω του ότι δεν έτρεξε σε ένα αγώνα αλλά και γιατί στον πρώτο αγώνα οι Γιάννος Ιωννίδης και Ηλίας Πιερή σκόραραν ψηλότερη βαθμολογία από αυτόν, είχε σαν αποτέλεσμα να έχει μειονέκτημα στην ισοβαθμία. Ο οδηγός ο οποίος μπήκε στους αγώνες την περσινή χρονιά έκανε τρομερά βήματα προόδου και δεν θα μας είναι έκπληξη αν την νέα χρονιά κυνηγήσει ακόμη και τον τίτλο.

Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τους Σπύρο Σπύρου και Φίλιππο Φιλίππου, το πλήρωμα το οποίο ήταν εντυπωσιακό καθόλη διάρκεια της χρονιάς αλλά δεν κατάφεραν να κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα αρκούμενοι στην 5η θέση γενικής.

 

 

Στην κατηγορία S2 πρωταθλητής στέφθηκε ο Στέλιος Ζαχαρίου και στην S3 Σωτήρης Μυλόρδος.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν και πάλι εντυπωσιακό, με το σωματείο του ΚΟΦΑ να διοργανώνει εξαιρετικούς από κάθε άποψη αγώνες. Μόνο μελανό σημείο ήταν η μικρή συμμετοχή οδηγών και ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να έχουμε περισσότερες συμμετοχές σε αυτό το εντυπωσιακό πρωτάθλημα.

Μιχαλης Κοντογιώργης