SMracingnews.com: Νέα χρονιά με περισσότερες προσδοκίες και στόχους

Η ιστοσελίδα μας γιορτάζει ήδη τα δύο χρόνια λειτουργίας στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2017 από όπου ξεκινήσαμε την προσπάθεια με την δημιουργία της δικής μας ιστοσελίδας. Αυτά τα δύο χρόνια προσπαθήσαμε να προβάλουμε ένα μεγάλο φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε Κύπρο και εξωτερικό, επιτυχημένα κατά την προσωπική μας γνώμη.

Το 2018 προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση στους τοπικούς αγώνες και ειδικότερα σε αυτούς που είχαν μηδαμινή προβολή καλύπτοντας αγώνες ταχύτητας, Ράλι, Drift, Time Trial 4×4, Motocross και Carting. Στους διεθνείς αγώνες δόθηκε ειδική βαρύτητα σε αυτούς που είχαμε κυπριακή παρουσία όπως το Porsche Carrera Cup GB, Formula Renault 2.0 Eurocup, Rally Acropolis, Rally Di Roma Capitale, King Of Nations Serres, MDC Μαραθώνα και Ηρακλείου. Η προσπάθεια για πλήρης ενημέρωση σας από το διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν σταμάτησε εδώ αφού είχαμε πλήρη κάλυψη από ένα μεγάλο φάσμα αγώνων (F1, MotoGp, MXGP, WRC, ERC, Dakar, MERC και WRX).

Στόχος μας την νέα χρονιά είναι να καλύψουμε ακόμη περισσότερους αγώνες, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων μας, όπως επίσης διεθνείς αγώνες όπου θα έχουμε Κυπριακή παρουσία.

Στην όλη αυτή προσπάθεια μας για να φτάσουμε σε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στην ενημέρωση σας σημαντικότατο ρόλο έπαιξαν οι συνεργάτες μας, Νικόλας Κατίκης “Rallypixels”, Χάρης Κλαμούρης και Αποστόλης Παλάτος “GRally”, Ηλίας Παπάς “IDPapas”, Ανδρέας Αποστολίδης “Hunter Action Photography”, Mansour Chebli “MMS Rally” και Canben Ozbasa “Mediattack”. Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε στους τοπικούς μας συνεργάτες Κούλλη Κυριάκου “K.K.Pics”, τους Στάθη Ιακωβίδη και Στάθη Νεοκλέους “SnapCity”  και τους Στάθη Ευσταθίου, Μιχάλη Κοντογιώργη “S&Mpics”.

Το 2018 ήταν επίσης και η πρώτη χρονιά κατά την οποία είχαμε και την στήριξη χορηγών στην προσπάθεια μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.  Οι χορηγοί αυτοί ήταν οι Alpinestars Cyprus Auto, Καποδίστριας, Psaltis ENEOS και Petrolina Eni.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από βάθος καρδίας εσάς τους αναγνώστες που μας στηρίζετε ούτως ώστε να μπορέσουμε και εμείς με την σειρά μας να προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση, Υπόσχεση μας, η νέα χρονιά να μας βρει ακόμη πιο ενεργούς στον τομέα της ενημέρωσης.