Ακόμα ένα μεγάλο όνομα επιστρέφει στους αγώνες ράλι

Μετά τους Κούλλη Κυριάκου/Χρίστο Αριστειδου οι οποίοι επέστρεψαν στους αγώνες ράλι μετά από μεγάλη αποχή, ακόμα ένα δυνατό όνομα αποφάσισε να επιστρέψει στους αγώνες κάνοντας αρχή με το επερχόμενο Tour of Cyprus το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για τον πολύπειρο συνοδηγό Άγγελο Λοϊζίδη, ο οποίος μετά την επιτυχημένη παρουσία δίπλα στους Κωνσταντίνο Τιγγιρίδη και Νίκο Θωμά όπου και με τους δυο κατέκτησε το πρωτάθλημα στους τοπικούς αγώνες, πλέον θα τρέχει στο πλάι του έμπειρου Παναγιώτη Γιάγκου με το γνωστό Mitsubishi Lancer EVO9. Η συνεργασία τους όπως προαναφέραμε ξεκινά από τον δεύτερο αγώνα του φετινού παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι, το Tour of Cyprus

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Λοϊζίδη είναι η συμμετοχή του στο Pirelli Star Driver όπου αγωνιζόμενος μαζί με τον Νίκο Θωμά απέκτησε εμπειρίες πρωτόγνωρες για τα κυπριακά δεδομένα. Επίσης πέραν από το Pirelli Star Driver μετρά συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι όπως επίσης και αρκετές συμμετοχές στο  Cyprus Rally..

Το νέο δίδυμο μπορεί και όχι άδικα να συγκαταλέγετε στους υποψήφιους για μια θέση στην πεντάδα του επόμενου αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ορεινή Λευκωσίας.