Αιμοδοσία ΟΦΑ 2018

Διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η φετινή αιμοδοσία το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στον Σταθμό αιμοδοσίας Έγκωμης από τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα μέλη και φίλοι του ΟΦΑ αλλά και γενικότερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν μαζικά το παρών τους. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση βοηθήσανε την Τράπεζα Αίματος να μαζέψει αίμα για να καλύψει μέρος απο τις τρέχουσες τους ανάγκες.

Ο αλτρουισμός των μελών και φίλων του ΟΦΑ, δείχνει ότι όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Όσοι φίλοι του ΟΦΑ δεν μπορεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση καλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρεία να μεταβούν στον στθμό αιμοδοσίας Έγκωμη (πλησίον υπεραγοράς Άλφα – Μέγα) Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-20:00 και Σάββατο 8:00-13:30. Στη είσοδο όταν θα συμπληρώσουν την φόρμα αιμοδοσίας να αναφέρουν ότι είναι για τον ΟΦΑ (Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου). Δέκα λεπτά απο την ζωή σας μπορεί να βοηθήσουν να σωθεί η ζωή μέχρι και 3 ατόμων. Με μια μόνο αιμοδοσία μπορείς να κάνεις τη διαφορά στην κοινωνία βοηθώντας τους άλλους. Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει επάρκεια αίματος για εσένα, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου και για όποιον το χρειαστεί

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του ΟΦΑ Ηλίας Παναγή, ευχαρίστησε τα μέλη και φίλους του ΟΦΑ που τίμησαν με την παρουσία τους και την φετινή αιμοδοσία. Εκδηλώσεις σαν την συγκεκριμένη αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του αυτοκινταθλήματος ενώ παράλληλα το σωματείο του ΟΦΑ δεν μένει στα στενά πλαίσια της απλής διοργάνωσης αγώνων.

Κείμενο: Μιχάλης Κοντογιώργης

Φωτογραφίες: Άντρεα Παναγή