Άτυχο το πλήρωμα της VE2 δεν ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος του Ράλλυ Ακρόπολις- Επιστρέφει την Κυριακή με superrally

Δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία το σκέλος του Σαββάτου το πλήρωμα της VE2 Rally Team. Οι Βασίλειος και Ιωάννης Βελάνης αντιμετώπισαν μηχανική βλάβη με το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 Evo νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τον αγώνα προσωρινά. Με τη χρήση του κανονισμού superrally, θα επιστρέψουν την Κυριακή, έχοντας ως στόχο να ανεβούν στη ράμπα του τερματισμού στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. 

«Στην πρωινή Παύλιανη που αποτέλεσε την πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας, οδηγήσαμε προσεκτικά, αποφεύγοντας τα πονηρά σημεία. Το δεύτερο σκέλος ήταν το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό του αγώνα με 141 αγωνιστικά χιλιόμετρα και κάθε υπερβολή θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά», είπε ο Βασίλειος Βελάνης και συνέχισε: «Δυστυχώς, όμως στην απλή διαδρομή για τη δεύτερη ειδική της ημέρας τις Καρούτες, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το τιμόνι, που ήταν αδύνατο να επιδιορθωθεί εντός  του επιτρεπόμενου χρόνου και μοιραία εγκαταλείψαμε.»

Με τη χρήση του κανονισμού superrally που ισχύει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, το δίδυμο της VE2 Rally Team θα επανεκκινήσει την Κυριακή, στο τελευταίο σκέλος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Σεβόμενοι τους χορηγούς μας, αλλά και τους χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, αποφασίσαμε να επανεκκινήσουμε στο τελευταίο σκέλος. Πλέον ο στόχος είναι να προσφέρουμε θέαμα και να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού στη Λαμία το απόγευμα», ήταν τα λόγια του οδηγού.

Σημαντικές εταιρείες στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της VE2Rally Team. 

H My Zen by Groupama, κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει απλά προγράμματα και υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου που δίνουν την ελευθερία στον πελάτη να εστιάσει σε όσα είναι σημαντικά για εκείνον. 

Η Singer, με πάνω από 165 χρόνια διεθνούς παρουσίας και ένα εμπορικό σήμα παγκοσμίου φήμης είναι συνώνυμο της ραπτομηχανής, της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας, καθιστώντας τη θέση της εταιρείας ηγετική στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών οικιακού εξοπλισμού.

H Toyotomi, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού με σημαντική θέση και δραστηριοποίηση στις αγορές των μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών και με δραστηριότητες σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Technohull, εταιρεία κατασκευής πολυτελών σκαφών υψηλών επιδόσεων, η Ergorom, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή τριών ειδικών διαδρομών. 

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: