Φοβερός χρόνος από Redding στο Misano: Μόλις ένα δέκατο πάνω από τους οδηγούς του MotoGP!

Τι κι αν πέρασαν περίπου 4 μήνες από την τελευταία φορά που βρέθηκε πάνω στην Panigale V4; Ο Scott Redding ήταν πραγματικά καταιγιστικός στο Misano!

Στην Ιταλική πίστα έγινε το ανεπίσημο τεστ για ορισμένα εργοστάσια του MotoGP, συμπεριλαμβανομένης και της Ducati, η οποία ήταν στην πίστα με τον οδηγό εξέλιξης MichelePirro.

Ο Pirro ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έκανε γύρους με μια Ducati στην πίστα, καθώς από την Τρίτη μαζί του ήταν και το δίδυμο της Aruba.it Ducati των SBK-Motul.

Τόσο ο Scott Redding όσο και ο Chaz Davies χρησιμοποίησαν την πρώτη ημέρα για να προσαρμοστούν εκ νέου στις απαιτήσεις της μοτοσυκλέτας τους.

Στη συνέχεια όμως πίεσαν και πραγματικά ο Redding κατάφερε να κάνει έναν τρομερό χρόνο! Ήταν με τεράστια διαφορά ο ταχύτερος με SBK μοτοσυκλέτα και μόλις 135χιλ πάνω από τον καλύτερο χρόνο που πέτυχαν οι αντίστοιχες του MotoGP!!

Χαρακτηριστικό της υπεροχής του Redding στον ένα γύρο, είναι το γεγονός ότι άφησε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω του τον «παλιό» στην ομάδα, Chaz Davies!

«Ήταν σημαντικό το τεστ αυτό για να επανακτήσουμε τη σωστή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα», σχολίαζε χαρούμενος μετά το τέλος των δοκιμών ο Βρετανός.

«Δουλέψαμε πολύ, ειδικά με φθαρμένα ελαστικά και δοκιμάσαμε κάποιες νέες λύσεις. Έχω δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες με στόχο να χάσω κάποια κιλά».

«Στο τέλος έκανα κι έναν καλό χρόνο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία… δεν είναι σημαντικό».

Ο Davies από την πλευρά του δούλεψε κι αυτός πάρα πολύ στο ρυθμό Αγώνα κι έφυγε επίσης χαρούμενος από την πίστα.

«Ήταν ωραίο που επιστρέψαμε και είδα πολλά οικεία πρόσωπα. Ήθελα πάρα πολύ να ξαναβρεθώ με τη μοτοσυκλέτα μου».

«Δουλέψαμε πολύ, βρήκαμε λύσεις και βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο».

Πηγή:mgp.gr