Επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Porsche Taycan

H εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Porscheστην Κύπρο, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή παρουσίαση καινούριους της μοντέλου στην Κυπριακή αγορά. Ο λόγος για την ολοκαίνουρια Porsche Taycan που παρουσιάστηκε. Η συμμετοχή στην εκδήλωση, που ήταν ανοικτή για το κοινό, προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων φίλων της μάρκας όπου την παρακολούθησαν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η 15λεπτή διαδικτυακή παρουσίαση ξεκίνησε με καλωσόρισμα τόσο από τον Διευθύνων Σύμβουλο της A.I.Motokinisi κ. Άλκη Ιακωβίδη όσο και από την υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων κα Παυλίνα Ιακωβίδου. Στη συνέχεια το λόγο πήραν στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα πωλήσεων και after sales όπου παρουσίασαν και ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά του επαναστατικού μοντέλου της Porsche. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η δημιουργία του νέου Porsche Service Center στη Λεμεσό όπου θα μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους κατόχους μιας ηλεκτρικής Porsche και όχι μόνο.

Η Taycan είναι ένα ηλεκτρικό τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει την υψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα της Porsche σε καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, οι ιδιαίτερα προηγμένες μέθοδοι παραγωγής και τα χαρακτηριστικά του Taycan καθορίζουν νέα πρότυπα στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης. Τα πρώτα μοντέλα στη νέα σειρά είναι τα Taycan 4S, Taycan Turbo και Taycan Turbo S. Όλες οι εκδόσεις της Taycan διαθέτουν από δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα μπροστά και ένα  πίσω, δίνοντας πραγματικό χαρακτήρα all-wheel drive στα δυο αυτοκίνητα. Εκδόσεις που βρίσκονται στην αιχμή της Porsche E-Performance και είναι από τα πιο ισχυρά μοντέλα παραγωγής που διαθέτει ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων στην γκάμα του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Porsche Taycan στο παρακάτω link

https://www.youtube.com/watch?v=usgwX5l5s4