Yamaha MT On Tour: The Dark Side Of Japan

Διοργανώθηκε από την Yamaha το τριήμερο 17 με 19 Μαρτίου το Yamaha MT On Tour, μια εκδήλωση η οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο αφού τα Tour της Yamaha έχουν κατά κύριο λόγο σταθμούς μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας βρέθηκε κοντά μας με όλα τα νέα μοντέλα της σειράς MT. Ο κόσμος ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα αληθινά πρόσωπα της ομάδας, να συνομιλήσει μαζί τους για την σκοτεινή πλευρά της Yamaha, όπως είναι και ο τίτλος της περιοδείας. Οι τυχεροί που παρευρέθηκαν στη διοργάνωση είχαν την ευκαιρία επίσης να δουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την γκάμα μηχανών του μοντέλου ΜΤ της Yamaha.

Η μοτοσυκλέτα που άλλαξε τα πάντα, έχει εξελιχθεί σε μια ακόμα πιο κομψή και πιο τεχνολογικά προηγμένη μηχανή Hyper Naked – και η δυναμική MT έχει κατασκευαστεί για να εμπνεύσει τη σημερινή γενιά αναβατών που αναζητούν στιγμές που συναρπάζουν όσο καμία άλλη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της. Η πρώτη εντύπωση είναι το παν – και με το πρόσωπο που προκαλεί δέος με τα δύο “μάτια” LED, η επιθετική MT απαιτεί την προσοχή σας. Τα μπροστινά ακροπτέρυγα και τα πλευρικά πτερύγια του ψυγείου παρέχουν εξαιρετικά κομψή όψη. Για να ενισχύσουμε το ασυμβίβαστο στυλ αυτής της μοτοσυκλέτας, κόντυνε το πίσω μέρος. Με την επαναστατική της εμφάνιση, το τελειοποιημένο πάνελ και τις υψηλότερες προδιαγραφές, αυτή η ασυγκράτητη δύναμη είναι έτοιμη να ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο την εμπειρία οδήγησης που μπορεί να προσφέρει μια μηχανή Hyper Naked.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην κάμερα του 7SportsTv ο υπεύθυνος του Yamaha MT On Tour ανάφερε ότι είναι πραγματικά μεγάλη χαρά του που βρίσκεται στην Κύπρο, σαν ένα από τους σταθμούς του Tour. Μας μίλησε επίσης για την σειρά MT και το γεγονός ότι είναι ή νέα τάση στις μηχανές αφού έχει καταφέρει να φέρει κοντά πολλών ειδών λάτρεις μηχανών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αποκλειστικές δηλώσεις της υπεύθυνης πωλήσεων της Yamaha Europe. Η κυρία Ingrid στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που η εταιρεία Sport Marine είναι πλέον ο μοναδικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο για ολόκληρη την γκάμα της Yamaha.  Κάτι το οποίο έχει να συμβεί στην Κύπρο από το 1978 όπως μας ανάφεραν άνθρωποι της Sport Marine.

Το τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ στο Egophobiam cc Clubhouse με την παρουσίαση της σειράς μηχανών MT. Η μηχανή μας εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά της, είναι ένα πραγματικό στολίδι και η ναυαρχίδα των μοντέλων MT.

Το Σάββατο, το σκηνικό μεταφέρθηκε στο MY MALL όπου εκεί ήταν όλη η γκάμα των μηχανών MT, αλλά και το καραβάνι του Tour μαζί με τους ανθρώπους της Yamaha αλλά και της Sport Marine οι οποίοι πρόσφεραν την βοήθεια τους σε όλους τους παρευρισκόμενους ούτως ώστε να μπορέσουν να δουν από κοντά και να γνωρίσουν την νέα σειρά MT.

Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, η οποία θα ήταν μεγάλη τιμή για την Κύπτο να την έχουμε ξανά κοντά μας.