WRC Ράλι Τουρκίας 2018 – Πάρτι για την επιστροφή του WRC

Η Τουρκική Ομοσπονδία TOSFED διοργάνωσε πάρτι καλωσορίσματος την Πέμπτη για τις αγωνιστικές ομάδες, τα πληρώματα και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους τις διοργάνωσης.

Σε ένα εξαιρετικό χώρο, στο ξενοδοχείο Grand Yazıcı Club Turban, ιδιοκτησίας του προέδρου της Τουρκικής Ομοσπονδίας, στην παρουσία πληρωμάτων και ομάδων είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για πολλά.

Μπαίνοντας στο παραλιακό χώρο όπου ήταν και η συγκεκριμένη εκδήλωση, υπήρχαν καρικατούρες απο διάφορες ιστορικές στιγμές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC. Εμείς ξεχωρίσαμε με την πρώτη ματιά το στιγμιότυπο όπου ο αείμνηστος Collin Mcrae κλοτσάει την πίσω πόρτα του Fort Focus του να κλείσει, μετά απο ατύχημα που είχε στον δικό μας αγώνα, το Cyprus Rally.

 

Μπαίνοντας στον χώρο προβαλλόταν σε γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα απο τον περσινό αγώνα με τους ’’δικούς μας’’ Αλέξανδρο Τσουλοφτα και Αντώνη Χρυσοστόμου να κλέβουν την παράσταση.  Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι εδώ στην Τουρκία έχουν να πουν απο ένα καλό λόγο για το πλήρωμα, το οποίο όλοι μας θα θέλαμε να δούμε εδώ ξανά.

Εκτός απο την ωραία μουσική, και τα νοστιμότατα εδέσματα είχαμε και μια ωραία έκπληξη αφού όσοι παρευρέθηκαν στο πάρτι απόλαυσαν και επίδειξη μόδας από το παγκοσμίου φήμης Fashion Tv.

Στο πάρτι όπως θα δείτε και απο το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είχαμε την παρουσία και δύο συμπατριωτών μας.

Ο αγώνας ξεκινάει την Πέμπτη με το Shakedown, ακολουθεί η πανηγυρική εκκίνηση και η μέρα κλίνει με την υπέρειδική διαδρομή στο κέντρο της πανέμορφής πόλης του Μαρμαρά.

Κείμενο/Φωτογραφίες-Μιχάλης Κοντογιώργης