Vinales: Τέτοιο πράμα ποτέ στην καριέρα μου!

Μετά τους κινητήρες, τα φρένα…

Παρά το γεγονός ότι η Yamaha εξακολουθεί να έχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με τον Fabio Quartararo, οι οιωνοί για τους μπλε δεν είναι ευνοϊκοί.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γάλλος είχε προβλήματα με τα φρένα, χωρίς τελικά να έχουν βρεθεί λύσεις όπως φάνηκε και από τις πολλές εξόδους που είχε στο ζέσταμα σήμερα το πρωί.

Στον Αγώνα ήταν η σειρά της Μ1 του Maverick Vinales να παρουσιάσει πρόβλημα στον ίδιο τομέα, στα φρένα.

Ο Ισπανός σε κάποια στιγμή του Αγώνα σήκωσε το χέρι του υποδηλώνοντας ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Με τα φρένα όπως έγινε γνωστό μετά.

Στη συνέχεια η κατάσταση φάνηκε να διορθώνεται, ωστόσο μετά από λίγο χειροτέρεψε και στην αρχή του 17ου γύρου δεν είχε καθόλου φρένα και αναγκάστηκε να πηδήξει από τη μοτοσυκλέτα του!

ξηγώντας το τι έγινε, ο Vinales είπε: «Στην αρχή ένοιωθα φανταστικά και πίεζα τον Dovi, τον οποίο πέρασα αλλά μετά με πέρασε με ευκολία στην ευθεία».

«Μετά περίμενα να βρω το ρυθμό μου, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχανα πίεση στο μπροστινό φρένο».

«Έκοψα λίγο και οι χρόνοι μου πήγαν στο 1:26 και μετά πίεσα και πήγα στο 1:24 αλλά μετά πάλι δεν είχα φρένα και με πέρασαν ο Quartararo, ο Rossi και ο Petrucci».

«Μετά ξαφνικά τα φρένα δούλευαν και πάλι και άρχιζα να πλησιάζω τον Valentino, αλλά μετά το φρένο έσκασε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

«Είναι κάτι που δεν μου έχει τύχει ποτέ σε όλη μου την καριέρα!»

Πηγή:mgp.gr