Top Gear Award για το Skoda Kodiaq

Κορυφαίες διακρίσεις για το ολοκαίνουριο Skoda Kodiaq πριν καν περάσει στις αγορές. Αυτή τη φορά διακρίθηκε στα βραβεία του έγκυρου περιοδικού Top Gear. Οι Βρετανοί ψήφισαν το Skoda Kodiaq σαν το καλύτερο αυτοκίνητο για μεγάλες οικογένειες. Το πρώτο μεγάλο SUV της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας εντυπωσίασε με την μεγάλη ευελιξία του στην καθημερινή ζωή, την άριστη σχέση τιμής-απόδοσης και καθώς και με τον σχεδιασμό του.

Με 24 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, περισσότερες από 30 «Cimply Clever» λύσεις, μέγιστο φορτίο τρέιλερ 2,5 τόνων το Skoda Kodiaq ήταν μια σαφής επιλογή για το βραβείο «καλύτερο αυτοκίνητο για μεγάλες οικογένειες»  Εκτός από την υψηλή ευελιξία του στην καθημερινή ζωή, το νέο μοντέλο της Τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας κέρδισε λόγο της άριστης σχέσης τιμής-απόδοσης που προσφέρει. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο για την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής ήταν η σχεδίαση SUV. Με το Skoda Kodiaq, η μάρκα έχει μεταφερθεί στη μεγάλη κατηγορία SUV για πρώτη φορά. Οι διακριτικές κομψές γραμμές ,οι σπορ καμπύλες και η στιβαρή κατασκευή συμβολίζουν την προστασία και τη δύναμη.

«Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ο κύριος στόχος του Kodiaq είναι να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πελατών ». Ο λόγος είναι απλός αφού πληροί και με το παραπάνω όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας που χρειάζεται ένα οικογενειακό αυτοκίνητο

Το νέο μοντέλο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες  αρχές του 2017. Με μήκος 4,70 μέτρα, πλάτος 1,88 μέτρα και μεταξόνιο 2,79 μέτρων, οι μηχανικοί έχουν μεγιστοποιείται τον εσωτερικό χώρο. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να ανταποκριθεί με ευελιξία στις απαιτήσεις των διαφόρων θέσεων και φορτίου. Επιπλέον, το νέο SUV μέσα από πολυάριθμες χρήσιμες «Cimply Clever» λύσεις και καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες συναντάμε σε ανώτερες κατηγορίες οχημάτων.