To Toyota Yaris αποκτά μια σπορ έκδοση!

Το best seller της ελληνικής αγοράς θα είναι διαθέσιμο ως GR Sport, όπως το ονομάζει η Toyota, όμως μην περιμένετε κάποιον ισχυρό κινητήρα, παρά μόνο σπορ εικόνα και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Το Toyota Yaris είναι ένα «παραδοσιακό» θα λέγαμε, supermini μοντέλο και καλά κάνει, καθώς έτσι το γνωρίσαμε και έτσι το έχουμε «αγαπήσει» στην πάροδο των χρόνων και των γενεών του. Πλέον όμως η Toyota αποφάσισε να το λανσάρει με σπορ παρουσιαστικό, όπως έχουν κάνει αρκετοί κατασκευαστές μέχρι σήμερα και δείχνει να αρέσει αρκετά στον κόσμο.

Θα ονομάζεται Yaris GR Sport, με το GR να προέρχεται από το Gazoo Racing. Συγκριτικά με το «απλό» Yaris, το GR Sport κάθεται κατά 11 χιλιοστά χαμηλότερα στο έδαφος, φοράει αμορτισέρ της Sachs Performance και εφοδιάζεται με 17άρες ζάντες αλουμινίου, που «περιτυλίγονται» από ελαστικά επιδόσεων τύπου Bridgestone Potenza RE50s.

Στο εξωτερικό βλέπουμε επίσης, μαύρη οροφή, φιμέ κρύσταλλα πίσω, σκούρα φωτιστικά σώματα, μαύρους καθρέπτες και κάποιες λεπτομέρειες στο πλάι χαμηλά, αλλά και στους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό έχουμε σπορ καθίσματα τύπου μπάκετ και έχει τοποθετηθεί το τιμόνι από το GT86, αυτούσιο. Η επίσημη αποκάλυψη της νέας έκδοσης θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Πηγή:gazzetta.gr