To Gymkhana Grid 2017 στην Κύπρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές, διασταυρωμένες και έγκυρες πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ο πασίγνωστος αγώνας Gymkhana Grid θα κάνει στάση και στο νησί μας τη φετινή χρονιά.

Ο KOA με συντονισμένες προσπάθειες μαζί με το πασίγνωστο ενεργειακό ποτό το οποίο είναι χορηγός του αγώνα, κατάφεραν να συμπεριλάβουν και την χώρα μας στο καλεντάρι του Gymkhana Grid 2017.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αυστρία, ο Ken Block ο οποίος εκτός από διαγωνιζόμενος είναι και διοργανωτής, ανάφερε ότι το Gymhana grid 2017 το οποίο διοργανώθηκε πέρσι στην Ελλάδα, φέτος θα διοργανωθεί στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής. Ένα μήνα προηγουμένως τα αγωνιστικά τα οποία θα συμμετάσχουν στον αγώνα στο Cape Town θα κάνουν στάση στην Κύπρο για ένα αγώνα έκπληξη, το οποίο κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως καταφέραμε να μάθουμε από την ίδια πηγή, ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο κλειστό αεροδρόμιο Λευκωσίας. Μετά από την συγκατάθεση των Ηνωμένων Εθνών το εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο θα πάρει ξανά ζωή, με τα πλάνα να αναφέρουν για ένα φαντασμαγορικό θέαμα το οποίο παρομοιο του δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά. Τα πλάνα μιλούν για φωταγώγηση περιμετρικά του εγκαταλειμμένου αεροπλάνου των Κυπριακών αερογραμμών και την χρησιμοποίηση του ως κέντρου του αγώνα. Σαν ιδέα είναι εξαιρετική όμως προβληματίζει λίγο η κατάσταση του ασφάλτου. Δεν μένει πάρα να περιμένουμε και να δούμε.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για τα νεότερα τα οποία θα ακολουθήσουν αφού το ψάχνουμε για περισσότερες πληροφορίες, κρατώντας σας ενήμερους για ότι νεότερο προκύψει.