To Dacia Spring παραμένει το πιο οικονομικό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Η Dacia παρουσίασε πρόσφατα το Spring, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που τώρα περνά στη δεύτερη του γενιά. Πιο ελκυστικό από ποτέ, με ολοκαίνουργια εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, πάντα στα πρότυπα της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Dacia, το Spring παραμένει το πιο οικονομικό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη.

Ένα μοντέλο, που λόγω της εντυπωσιακής σχέσης αξίας / αγοράς έκανε την κινητικότητα, χωρίς εκπομπές ρύπων, προσιτή σε μια ευρεία πελατειακή βάση. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021 και ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πωλήθηκε σε ιδιώτες το 2022 και το 2023. Συνολικά, περισσότερα από 140.000 Dacia Springέχουν πωληθεί παγκοσμίως από την κυκλοφορία του ενώ πήρε και σημαντικά βραβεία όπως το «Best Buy Car of Europe» από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Autobest, και τη μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Green NCAP.

Το Dacia Spring έχει βρει το κοινό του ως ιδανική λύση για τους ανθρώπους που αναζητούν απλή, προσιτή και αποτελεσματική μετακίνηση χωρίς εκπομπές ρύπων. Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των ενσωματωμένων συνδεδεμένων συστημάτων του οχήματος που δείχνουν ότι η μέση ημερήσια διαδρομή που πραγματοποιούν οι χρήστες του Spring καλύπτει 37 χιλιόμετρα με ταχύτητες περίπου στα 37 km/h ενώ το 75% φορτίζουν τα αυτοκίνητα τους στο σπίτι. Έχοντας σαν βάση αυτά τα δεδομένα, το νέο Dacia Spring αναβάθμισε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ούτως ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό προς τον υποψήφιο αγοραστή αλλά και να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Μοντέρνο, σύγχρονο με ανανεωμένο  σχεδιασμό, και το σημαντικότερο, διατηρεί στο έπακρο τη φιλοσοφία της Dacia όσον αφορά τη σχέση αξίας / αγοράς.

Το μοντέλο διαθέτει πλέον μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους για οδηγό και επιβάτες αλλά και την καλύτερη χωρητικότητα φόρτωσης στην κατηγορία του. Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ψηφιακό ταμπλό με οθόνη 7″ και κεντρική οθόνη πολυμέσων 10″

Η Dacia είναι η μάρκα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζοντας σύγχρονα μοντέλα στη σωστή τιμή. Τα αυτοκίνητα της Dacia πωλούνται σήμερα σε 44 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Κύπρο.

Τα μοντέλα της DACIA – Sandero, Sandero Stepway, Jogger και Duster βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.