Tiger Rally 2023: Διπλασίασαν τις νίκες οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου

Το Tiger Rally έλαβε τέλος και βρήκε νικητές τους Petrolina Racing Team Σίμο Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου. Ο αγώνας που ήταν για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλαίσια των Λεμεσίων, περιλάμβανε τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, οι οποίες χωρίστηκαν σε δυο μέρες.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τους περσινούς πρωταθλητές Σίμο Γαλαταριώτη & Αντώνη Ιωάννου οι οποίοι έφεραν το VW POLO GTI R5 πρώτο στην ράμπα του τερματισμού.

Αγωνιζόμενοι με αντίπαλο μόνο τον χρόνο, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν και τις οκτώ ειδικές διαδρομές του αγώνα διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μετά από δυο αγώνες μετρούν μέχρι στιγμής το απόλυτο.

Η πρώτη επαφή του Shockslab Γιώργου Πολυκάρπου με το Peugeot 208 Rally4 σε αγώνα ράλι μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη.

Έχοντας στο πλάι του τον πολύπειρο Περικλή Νικολαΐδη, ανέβηκαν στην δεύτερη θέση μετά την δεύτερη ειδική διαδρομή και κατάφεραν να την διατηρήσουν μέχρι και το τέλος του αγώνα, καθιστώντας το έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στον αγώνα της Λεμεσού και όχι μόνο.

 

Μετά την χθεσινή ατυχία, οι Κωνσταντίνος Σιόφερος/Κύρος Γεωργίου ξεκίνησαν την Κυριακή με στόχο να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο. Οδήγησαν γρήγορα και χωρίς λάθη το Mitsubishi LancerEvo VI και το τέλος του αγώνα τους βρήκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης μετά από πολύ καλές επιδόσεις στις ειδικές διαδρομές της Κυριακής.

Οι Φίλιππος Τσαγγάρης/Γιώργος Λυσάνδρου ξεκίνησαν την Κυριακή από την τρίτη θέση γενικής όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν πίσω τους το δίδυμο Σιόφερος/Γεωργίου και έτσι συμβιβάστηκαν με την τέταρτη θέση γενικής, ενώ ολοκλήρωσαν πρώτοι στην κατηγορία RCS2.

Πέμπτοι γενικής τερμάτισαν οι Κλεάνθης Έλληνας/Γιώργος Πουγιούκκας με το FORD FIESTA DYTKO. Το πλήρωμα έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της πόλης του και τα κατάφερε περίφημα, ενώ παράλληλα πήραν και την πρώτη θέση στην κατηγορία RCL1.

Πάντα τους άρεσαν οι αγώνες στην Κύπρο και για ακόμα μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι Κωνσταντίνος Αργυρίου/Σταμάτης Λάσκος (Toyota Yaris) ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί μεταξύ των δικίνητων αυτοκινήτων παλαιότερης γενιάς και τερμάτισαν στην έκτη θέση γενικής κερδίζοντας και την κατηγορία RCS1.

Διπλή χαρά για το ζεύγος Σκεύο και Μαίρη Γερολέμου, οι οποίοι με το Suzuki Swift τερμάτισαν στην έβδομη θέση όντας πρώτοι στην 2WD αλλά και στην RC5.

Όγδοοι γενικής ολοκλήρωσαν οι Παναγιώτης Αχιλλέως/Ραφαήλ Στεφάνου, επίσης στο μπάκετ ενός Suzuki Swift, οι οποίοι ήταν και δεύτεροι στην RC5.

Υπο καθεστώς Rally2 επέστρεψαν σήμερα οι Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo X R4) και τερμάτισαν στην ένατη γενικής και πρώτοι στην RC2.

Υπο καθεστώς Rally2 επέστρεψαν επίσης σήμερα και οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου/Ελένιος Νικολάου (Mitsubishi LancerEvo VII και ολοκλήρωσαν στην 10η θέση και δεύτεροι στην RCS2.

Τέλος, οι Απόστολος Κωνστιάντος/Φάνος Μυλωνά τερμάτισαν με το VW GOLF στην 11η θέση όντας το μοναδικό μεικτό πλήρωμα στον αγώνα.

Μετά το Tiger Rally που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, ακολουθεί το Palm Trees Rally που θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το διήμερο 13-14 Μαΐου.

6673ac91-4def-4803-bdc7-641c57f76c34_Tiger Rally 2023 Official Final Results