Tiger Rally 2020 – Μέρα 2η : Μια ανάσα από τη νίκη ο Τσουλοφτας

Ξεκίνησε το πρωί η πέμπτη και προτελευταία ειδική του Tiger Rally, η ETS Racing Fuels Άλασσα-Πέρα Πεδί. Οι πρωτοπόροι του αγώνα Petrlina ENI Racing Team Τσουλόφτας-Ηλία (Volkwagen Polo GTI R5) συνέχισαν το γρήγορο τέμπο που είχαν από χθες και κέρδισαν ακόμα μια ειδική διαδρομή.

Αύξησαν το προβάδισμα τους ακόμα 37 δευτερόλεπτα και πλέον με μια ειδική να απομένει είναι μια ανάσα από τη νίκη.

Στη μάχη της δεύτερης θέσης οι Petrlina ENI Racing Team Γιάγκου-Κυριάκου (Hyundai i20 R5) κατάφεραν να σημειώσουν ταχύτερο χρόνο κατά δυο δευτερόλεπτα από τους Q8 Παντελή-Χριστοδούλου και έχουν το πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση του βάθρου.

Άνετα τέταρτοι είναι οι Σάββα-Παπαντρέου (Mitsubishi Lancer EVO9), ενώ στην πρώτη εξάδα εξακολουθούν να βρίσκονται οι Χριστοδούλου-Ξενοφώντος (Subaru Impreza) και Τσαγγάρης-Λυσάνδρου (Mitsubishi Lancer EVO7).

Στη δικήνητη κατηγορία οι Νικόλας και Μάριος Χ” Ματθαίου (FordFiesta) εξακολουθούν να προηγούνται, με τους Τσιάκκα-Εγγλέζου (Ford Fiesta) και Τανούση-Χριστοδούλου (Toyota Yaris) να είναι στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Απομένει ακόμα ένα πέρασμα από την ειδική διαδρομή ETS RacingFuels Άλασσα-Πέρα Πεδί πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο τερματισμός θα γίνει στο MY MALL Λεμεσού με τις απονομές να λαμβάνουν χώρα γύρω στις 19:00 το απόγευμα.

up to SS6