Tiger Rally 2020: Δυναμικό ξεκίνημα από τον Τσουλόφτα

Ξεκίνησε στις 2:30 το μεσημέρι ο τρίτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι στη Λεμεσό, το Tiger Rally. Η εκκίνηση έγινε από το MY MALL στη Λεμεσό και τον αγώνα ξεκίνησαν 18 αυτοκίνητα.

Οι Petrolina ENI Racing Team Αλέξανδρος Τσουλόφτας- Στέλιος Ηλία οδήγησαν ταχύτατα το Volkswagen Polo GTI R5 και μετά τις δυο πρώτες από τις τέσσερις ειδικές της μέρας απέκτησαν άνετο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Κέρδισαν και τις δυο ειδικές και μέχρι στιγμής έχουν προβάδισμα 1 λεπτού και 24 δευτερολέπτων.

Δεύτεροι μετά από αρκετά καλή απόδοση είναι οι Petrolina ENIRacing Team Γιάγκου-Κυριάκου με το Hyundai i20 R5. Και στις δυο πρώτες ειδικές σημείωσαν δεύτερο χρόνο και έχουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από τους περσινούς πρωταθλητές, και τρίτους στη γενική κατάταξη Q8 Παντελή-Χριστοδούλου (Mitsubishi Lancer EVO10) της τάξης των 25 δευτερολέπτων.

Η επάνοδος στους αγώνες για τους Σάββα-Παπαντρέου (Mitsubishi Lancer EVO9) μέχρι στιγμής τους βρίσκει τέταρτους γενικής, με τους Χριστοδούλου-Ξενοφώντος (Subaru Impreza) να είναι πέμπτοι. Την πρώτη εξάδα μέχρι και τη δεύτερη ειδική συμπληρώνουν οι Νικόλας και Μάριος Χ’’ Ματθαίου με (HondaCivic) οι οποίοι είναι και το πρώτο δικίνητο πλήρωμα.

Οι Τσαγγάρης-Λυσάνδρου (Mitsubishi Lancer EVO7) είναι έβδομοι γενικής ενώ την πρώτη οκτάδα συμπληρώνουν οι Έλληνας-Μιχαήλ (Mitsubishi Lancer EVO7) οι οποίοι είναι και πρώτοι στην κατηγορία RCS2.

Με ποινή 2 λεπτών και 20 δευτερολέπτων ξεκίνησαν τον αγώνα οι Αντωνίου-Πιερής και προς το παρόν είναι στην ένατη γενικής.

Εκτός αγώνα είναι οι Παντελή-Θεοφάνους, Κωνσταντινίδης-Καλλής και Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου.