Tiger Rally 2019: Με ανατροπές ολοκληρώθηκε το πρώτο “loop”

Ξεκίνησε σήμερα το Tiger Rally, τέταρτος αγώνας του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι. Μετά τις δυο πρώτες ειδικές ο αγώνας επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, με ορισμένα από τα φαβορί του αγώνα να τίθενται νοκ άουτ.


Μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου loop, οι Δημοσθένους/Παύλου με Mitsubishi EVO10 είναι το πλήρωμα που προηγείται. Κατάφεραν να σημειώσουν το δεύτερο και τον πρώτο χρόνο στις δυο πρώτες ειδικές και μέχρι στιγμής έχουν προβάδισμα 23 δευτερολέπτων.

Οι Γιάγκου/Κυριάκου με το Hyundai i20 R5 είναι το πλήρωμα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα σημειώνοντας δυο τρίτους χρόνους στις δυο πρώτες ειδικές, όμως ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.


Πολύ κοντά τους είναι οι Αντωνίου/Πιερή με Mitsubishi Lancer EVO9. Είναι τρίτοι και αναμφίβολα πραγματοποιούν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις και είναι σε κλειστή μάχη με τους Γιάγκου/Κυριάκου, καθώς η μεταξύ τους διαφορά είναι στα 7 δευτερόλεπτα.


Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Πολυκάρπου/Σιάλος με Mitsubishi Lancer EVO9, ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Ζήνωνος/Cat (Πρώτοι στην κατηγορία RCS2) και Αγαθοκλέους/Τσιελεπής, αμφότεροι με Mitsubishi Lancer EVO.


Στη δικίνητη κατηγορία, οι περσινοί πρωταθλητές Τελεβάντος/Σταύρου είναι το πλήρωμα που προηγείται, με τους Σκεύο και Μαίρη Γερολέμου (Suzuki Swift) και Νικόλα και Μάριο Χ”Ματθαίου (Ford Fiesta) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας ξεκίνησε με ανατροπές. Οι περσινοί πρωταθλητές Γαλαταριώτης/Ιωάννου (Skoda Fabia), είχαν έξοδο με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τον αγώνα. Εκτός είναι και οι Παντελή/Χριστοδούλου, όπως επίσης και οι Ψάλτης/Χρυσοτόμου.
Η πρώτη μέρα συνεχίζετε και ολοκληρώνετε με ακόμα ένα πέρασμα από τις δυο ειδικές του σημερινού προγράμματος.

itinerary Tiger Rally