Tarmac Special Stage Challenge

ΔιοργανώθηκεαποτοPower Drift Club στηνπεριοχήτουνέουΛιμανιούΛεμεσούτοΤarmac Special Stage Challenge.  Ο αγώνας αν και δεν προσμετρούσε σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα αποτέλεσε πόλο έλξης για πολυάριθμα πληρώματα απο το πρωτάθλημα TimeAttack, Ανάβασης αλλά και Drifters.

Ξεκινώντας απο τον σχεδιασμό, ακολουθήθηκε παρόμοια φιλοσοφία με τον πρώτο αγώνα Drift, εάν εξαιρέσουμε τα Donut(Βαρέλια στα οποία έπρεπε οι διαγωνιζόμενοι να κάνουν κύκλο γύρω απο αυτά) αλλά και το τεχνικό Shikaneμπροστά απο την θέση που βρισκόντουσαν στον προηγούμενο αγώνα οι κριτές. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστικά περάσματα πριν την έναρξη του Challenge. Με την έναρξη του αγώνα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν δοκιμαστικό γύρο και μετά δύο χρονομετρημένα περάσματα. Στις 5 διεξήχθη η EneosSuperspecialStageως τελευταία ειδική διαδρομή της μέρας.

Για την ιστορία μεγάλος νικητής του Challengeήταν ο Λούκας Χριστοφόρου, πρώτοι απο τα αγωνιστικά του TigerRallyοι Χειλημήντρης-Κυριάκου και στους Driftersπρώτος ήταν oΝικόλας Νικόλα Πατάκ. Μια νεροποντή δεν επέτρεψε στους Driftresνα κάνουν προπόνηση για τον αγώνα της Κυριακής, πράγμα που έγινε μετά την ολοκλήρωση της SuperSpecialStage.

Την Κυριακή θα μπούμε στον καθευατό αγώνα, ξεκινώντας απο νωρίς το πρωί με την προθέρμανση, θα ακολουθήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα (τα οποία την φετινή χρονιά έχουν μεγάλη σημασία αφού μεταφέρουν βαθμούς στην τελική βαθμολογία) και ο αγώνας θα κορυφωθεί όπως πάντα με τα διπλά βαθμολογημένα περάσματα (TwinBattles), όπου θα αναδειχτεί και ο τελικός νικητής του αγώνα.