Step Racing- Rallye Monte Carlo – Day 2: «Ψαλιδίστηκαν» οι ελπίδες για τερματισμό των Παυλίδη-Harryman!

Δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελαν το σκέλος της Παρασκευής για τους Νικο Παυλίδη-Allan Harryman. Το πλήρωμα της Step Racing μετά από μια μικροέξοδο βρέθηκε κολλημένο στο χιόνι και παρά τις προσπάθειες των λιγοστών θεατών και ατόμων της οργάνωσης, δεν κατέστη δυνατό να συνεχίσει την προσπάθειά του. Θα επιστρέψει το Σάββατο υπό το καθεστώς Rally2 με τις ελπίδες πλέον της εισόδου στους 50 ταχύτερους, για να πάρει το εισιτήριο για τις ειδικές διαδρομές της Κυριακής να έχουν «ψαλιδιστεί».

 «Στα τελευταία δύο χιλιόμετρα της πρώτης διαδρομής του σκέλους είχαμε μια μικρή έξοδο, με αποτέλεσμα το Peugeot 208 Rally4 να κολλήσει στα χιόνια. Αμέσως έσπευσαν οι λιγοστοί θεατές στο σημείο και προσπαθούσαμε επί μισή ώρα να το ξεκολλήσουμε, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Παυλίδη, ο οποίος συνέχισε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ενώ έσπασε και το ημιαξόνιο του αυτοκινήτου, οπότε το σκέλος του Σαββάτου ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς για εμάς.»

Οι Νίκος Παυλίδης-Allan Harryman, θα προσπαθήσουν να ανεβούν θέσεις στη γενική κατάταξη στις μόλις τρεις ειδικές διαδρομές που περιλαμβάνει η τρίτη μέρα του Rallye Monte Carlo, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη διασκέδαση, αφού είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να αποτελέσουν ένα από τα 50 ταχύτερα πληρώματα που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο σκέλος της Κυριακής: «Εγκαταλείψαμε νωρίς το Σάββατο, οπότε δεχθήκαμε αρκετά λεπτά ποινής που μας έριξαν πολύ πίσω στην κατάταξη. Δεν πτοούμαστε, όμως, δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις ειδικές του Σαββάτου ώστε να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε να μπούμε στην 50άδα!», δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης αναφορικά με τη συνέχεια του αγώνα.

 Το πλήρωμα της Step Racing προβάλλει για ακόμη έναν αγώνα το Σωματείο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το οποίο ευαισθητοποιεί τον κόσμο στη
δωρεά μυελού των οστών που κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη.

 Το Σάββατο, το Rallye Monte Carlo περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 57 αγωνιστικών χιλιομέτρων.