Renault Kadjar, ένα καθαρόαιμο Crossover στις βιτρίνες του Ομίλου Πηλακούτα

Το Renault Kadjar είναι ουσιαστικά το μοντέλο που τοποθέτησε τη γαλλική εταιρεία στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία των SUV. Πρόσφατα πέρασε στο στάδιο της ανανέωσης αποκτώντας μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, νέους κινητήρες και ψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα, αλλά και τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα ενώ προσφέρονται επιλογές εξατομίκευσης με νέες ζάντες αλουμινίου 17 και 19 ιντσών αλλά και τρία νέα εξωτερικά χρώματα. Παράλληλα, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρουν στο γαλλικό μοντέλο μεγάλες δυνατότητες κατά την κίνηση εκτός δρόμου. Βελτιώσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό του Renault Kadjar τόσο στην ποιότητα των υλικών όσο και στην άνεση. Καινούριες επενδύσεις, μεγαλύτερες θήκες για φύλαξη αντικειμένων και πιο άνετα καθίσματα είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές. Παράλληλα έχει τοποθετηθεί μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών με το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2. Και σε αυτό το μοντέλο της Renault προσφέρεται εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με τους χάρτες της Κύπρου!

Οι σημαντικότερες αλλαγές βρίσκονται στο χώρο των κινητήρων με το μοντέλο προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με δύο σύνολα, ένα βενζίνης και ένα πετρελαίου.
Αρχή με τον 1.300άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα του Ομίλου της Renault Group με 140 ίππους και 240 Nm ροπής. Η τελική του αγγίζει τα 203 χιλιόμετρα ενώ τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε 10,4 δευτερόλεπτα.Ο πετρελαιοκινητήρας βρίσκεται στα 1.5 λίτρα dCi με 115 ίππους και 260 Nm ροπής.Και τα δύο σύνολα προσφέρονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην Κυπριακή αγορά η τιμή του Renault Kadjar ξεκινά από τις €19,900, αυτόματο.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.