Red Bull KTM: Μπαμ με Benavides

Ο Πρωταθλητής του Dakar στην κατηγορία μοτοσυκλετών KevinBenavides είναι η νέα προσθήκη στην εργοστασιακή Red Bull KTM. Ο 30χρονος Αργεντίνος, τη νέα χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πάνω στη σέλα της KTM450 RALLY.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της Red Bull KTMείπε ο Benavides και πρόσθεσε, «Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα. Σαν πρωταθλητής στο Dakar, αυτή η μεταγραφή είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.»

Ο Benavides θα αγωνιστεί επίσης στο FIM Cross-Country RalliesWorld Championship με τη νέα του ομάδα πριν από το επερχόμενο Dakar.

«Πάντα μου άρεσαν οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, η Red Bull και το πόσο καλά οργανωμένη είναι η ομάδα. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα ούτως ώστε να βελτιώσω την οδήγηση μου και να επιδιώξω να κερδίσω περισσότερες νίκες στο Dakar. Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνετε στη μοτοσυκλέτα  και να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας.»

Μετά τις 18 συνεχόμενες νίκες στο Dakar από το 2001 μέχρι και το 2019, η Red Bull KTM προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή. Μέρος της προσπάθειας είναι και η σύσταση της καλύτερης δυνατής ομάδας αναβατών οι οποίοι θα συνεχίζουν τις δοκιμές ούτως ώστε να βελτιώσουν την KTM 450 RALLY.

Ο Jordi Viladoms, αγωνιστικός διευθυντής της ΚΤΜ ανέφερε, «Το πρόγραμμα μας περιέρχεται σε αλλαγές καθώς επικεντρωνόμαστε στο μέλλον και τους στόχους μας που είναι να κερδίσουμε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να φέρουμε τον τίτλο του Dakar πίσω στην Αυστρία.»