Qatar International Rally 2017

Ανοίγει η αυλαία του Μεσανατολικού πρωταθλήματος ράλι, το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου με το Qatar International Rally όπου συνολικά 30 διαγωνιζόμενοι από 12 διαφορετικές χώρες τρέχουν στον αγώνα. Μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και το πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από τον Καταρινό πολυπρωταθλητή Nasser Al Attiyah (Skoda Fabia R5) στο πλευρό του οποίου θα δούμε και πάλι τον Γάλλο Mathieu Baumel. Το πλήρωμα δεν αναμένετε να δυσκολευτεί ιδιαίτερα καθώς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες με ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο δεν έχουν τις δυνατότητες να κοντράρουν τον πρωταθλητή.

Μεγάλες μάχες όμως αναμένονται στην κατηγορία Ν όπου συνολικά 10 πληρώματα θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τη σεζόν. Rashed Al-Naimi, Sheikh Suhaim Al-Thani, Saif Al-Naimi, Nasser Al-Kuwari, Khalifa Saleh Al-Attiyah, Khalid Al-Mohannadi,, Meshari Al-Thafiri και Salem Al-Thafiri είναι μερικοι απο τους συμμετέχοντες που θα παλέψουν για τη νίκη.

Για εμάς ο αγώνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγο της Κυπριακής εκπροσώπησης που θα έχουμε. Ο Σάββας Λαός, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Khalifa Saleh Al Atiyah και τρέχουν με Mitsubishi Lancer Evo IX,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βλέπουμε την κυπριακή σημαία να κυματίζει σε αγώνες του εξωτερικού, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και την πατρίδα μας αλλά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μας.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο Σάββα Λαό και ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχή όλων μας να δούμε την κυπριακή σημαία να κυματίζει στο βάθρο των νικητών του αγώνα.

Φωτογραφίες: MMS RALLY