Power Drift Club – H Εθνική Κύπρου ξεκινάει την Ευρωπαϊκή της προσπάθεια

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η εθνική ομάδα Drift ξεκινάει την Ευρωπαϊκή της περιοδεία. Πρώτος σταθμός είναι ο τελικός αγώνας του KingofNationsπου θα διεξαχθεί όπως και πέρσι στην πίστα των Σερρών απο τις 6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τη νέα διαμόρφωση της διαδρομής.

Το οδοιπορικό της εθνικής μας ομάδας, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με την παρουσία της σε ακόμη δύο ευρωπαϊκούς αγώνες του MDC (Mediterranean Drift Challenge) σε Αθήνα και Κρήτη.

Η εθνική Κύπρου Driftαποτελείται απο τους Γιώργο Χριστοφόρου “Ελα Κόκο”, Πάμπο Τσουρή “Fast Family”, Άντρο Αντωνίου, Χρίστο Ελευθερίου “Μαύρο”, Μάριο Κυριάκου “Τσόδα”, Σέργιο Γρηγορίου, Δαύιδ Δαύιδ, Χαράλαμπο Νικολάου και Σάββα Σιμιανό, ενώ μαζί τους θα ενσωματωθεί και ένας άλλος δικός μας αθλητής ο νεαρός ταλαντούχος Σταύρος Γρύλλης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Power Drift Club Άντρος Αντωνίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εθνική Κύπρου Driftκαι ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει το σωματείο με την δημιουργία της εθνικής Κύπρου και αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους  Ψάλτης Auto Spare Parts, Impactec, Hell Energy Drink και την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

 

Εμείς δεν έχουμε απο το να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην εθνική ομάδα Driftστην πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Για όλες τις εξελίξεις θα ακολουθήσουν σχετικές ενημερώσεις.

Κείμενο: Μιχάλης Κοντογιώργης