Pafos Motorsport Association: Βραβεύσεις στους κορυφαίους του 2022

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου σε μια όμορφη τελετή στην Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο τιμήθηκαν οι πρωτεύσαντες μέλη του Pafos Motorsport Association σε όλους του αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της αστυνομίας Πάφου ο κύριος Χριστός Λιασίδης, οι βουλευτές Πάφου κύριοι Χαράλαμπος Πάζαρος (ΔΗΣΥ), Ηλίας Μυριάνθους (ΕΔΕΚ) και Βαλεντίνος Φακοντής (ΑΚΕΛ).  Παρών επίσης ήταν και ο βραβευθέντας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χρονιάς Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας Ψάλτης, κύριου χορηγού των περσινών πρωταθλημάτων Ιάκωβος Demirdjian.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον πρόεδρο του σωματείου Μάριο Ανδρέου, ο οποίος ανέλυσε την υπό εξέταση χρονιά, τα εμπόδια που βρήκε το σωματείο της Πάφου από την επανεγγραφή τους αλλά και τα πλάνα τους για την νέα χρονιά. Ακολούθησαν ομιλίες και από τους τρείς βουλευτές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι οποίοι έδωσαν υπόσχεση ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου της Πάφου και ότι θα είναι στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

Στην συνέχεια μπήκαμε στην διαδικασία των βραβεύσεων εκεί όπου βραβεύτηκαν οι:

Πρωτάθλημα Οδηγών Ράλι

1.Σωτήρης Πετρακίδης

2.Χρίστος Χριστοδούλου

3.Νίκος Μαραγκός

Πρωτάθλημα Συνοδηγών Ράλι

1.Χρίστος Πετρακίδης

2.Βαγγέλης Ξενοφώντος

  1. Κωνσταντίνος Ευριπίδου

Πρωτάθλημα Ταχύτητας

1.Ιάκωβος Πενταράς

2.Ρίκκος Παναγιώτου

3.Νίκος Μαραγκός

Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2WD

1.Νίκος Μαραγκός

2.Νεόφυτος Καρεκλάς

3.Μάριος Ζάκος

Πρωτάθλημα Karting

Μάριος Μιλτιάδους

Πρωτάθλημα Time Attack

Μιχαήλ Θεοδωσίου

Αρχάριος Οδηγός

Μάριος Μιλτιάδους

Αρχάριος Συνοδηγός

Στέλιος Ζάκος

Εκτός από τις βραβεύσεις των τοπικών οδηγών και συνοδηγών είχαμε και ειδικές βραβεύσεις όπου βραβεύτηκαν οι Σωτήρης και Χρίστος Πετρακίδης για την κίνηση “Fair Play” στον τελευταίο περσινό αγώνα Venus Rally και τον Γιώργο Μιχαόλα για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο αλλά και στο άθλημα.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την βράβευση του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή για την παρουσία του και τις μεγάλες του επιτυχίες στο Nascar Whelen Euro Series. Ο Βλαδίμηρος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε το σωματείο της Πάφου για την αναγνώριση των προσπαθειών του στο Euro Nsacar, όντας το πρώτο σωματείο το οποίο βραβεύει τον πρωταθλητή μας.

Μετά τις βραβεύσεις έγινε η κοπή της βασιλόπιττας με τον νικητή να έχει μια δωρεάν συμμετοχή για τον αγώνα του σωματείου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση με φαγητό και ποτό.