O Ley Συντονιστής του ERC παρευρέθηκε στο σεμινάριο rally sporting και safety της FIA

Η FIA διοργάνωσε το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σεμινάριο rally sporting και safety. Συνολικά παρευρέθηκαν 173 συμμετέχοντες από 38 χώρες στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας το περασμένο Σάββατο.

Το σεμινάριο οργανώθηκε σε συνεργασία με το Royal Irish Automobile Club και εστιάστηκε στην αύξηση των προτύπων ασφάλειας. Μία από τις μεγαλύτερες κοινές προκλήσεις παραμένει ο τρόπος για να διατηρηθεί το σπορ προσιτό και προσβάσιμο χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια, η οποία παραμένει η κορυφαία προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Το σεμινάριο πέραν από την ασφάλεια είχε θέμα την εκπαίδευση των marshal και τις ιατρικές απαιτήσεις. Ο Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, Jean-Baptiste Ley, ήταν ένας από τους προσκεκλημένους φιλοξενούμενους, μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας M-Sport της Ford World Rally Team Malcolm Wilson, τον νικητή του ERC, τον οδηγό του WRC Craig Breen και τον διοργανωτή του Rally Estonia Silver Kütt. Σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση ο Ley παρουσίασε επίσης το πρόγραμμα του ERC για το 2018.