O Dovizioso στην Yamaha!

Δια στόματος Lin Jarvis αποσαφηνίστηκε σήμερα τι θα γίνει με τις θέσεις της Yamaha. Όπως διευκρίνησε και ο ίδιος, τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά οι αποφάσεις έχουν παρθεί και ο Franco Morbidelli, με το που επιστρέψει από τον τραυματισμό του, θα είναι μέλος της εργοστασιακής Monster Energy Yamaha. Αυτό άφηνε την θέση του Franco κενή στην Petronas SRT Yamaha.

Την θέση αυτή θα καλύψει ο Andrea Dovizioso, ο οποίος βρίσκεται σε ένα έτος αποχής από τους αγώνες φέτος. Παρόλα αυτά, η επιστροφή του φαίνεται προγραμματισμένη και θα πάρει την θέση του Morbidelli, πιθανότατα από το Misano και μετά,  ενώ ο μάνατζέρ του μόλις δήλωσε ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει του χρόνου στην νέα δορυφορική ομάδα της Yamaha με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Οπότε, ευτυχώς, οι φόβοι ότι μπορεί να μην βλέπαμε τον Dovizioso να αγωνίζεται ξανά, διαλύονται τώρα και η σύνθεση των ομάδων του 2022 γίνεται πιο ξεκάθαρη.

Βέβαια, όπως προείπαμε, τίποτα δεν είναι επίσημο μέχρι το μελάνι να περάσει στο χαρτί, αλλά φαίνεται ότι η Yamaha και ο Dovizioso έχουν φτάσει ήδη στην βασική συμφωνία και μένει να λυθούν οι λεπτομέρειες.

Πηγή:mgp.gr