O Daigo Saito με GR Supra στο Monster Energy D1GP All Star Shoot-out

Η Toyota Gazoo Racing θα είναι ο χορηγός του οδηγού drift Daigo Saito, ο οποίος θα βρεθεί στο τιμόνι του GR Supra στο Monster Energy D1GP All Star Shoot-out, το οποίο θα διεξαχθεί στο Odaiba του Τόκιο στις 23 και 24 Μαρτίου.


Ο Saito, είναι ένας διεθνώς γνωστός επαγγελματίας Ιάπωνας οδηγός Drift, αγωνίζεται στο D1 Grand Prix από το 2004 και στέφθηκε πρωταθλητής του D1 Grand Prix το 2008 και το 2017. Το 2014, αγωνίστηκε στο Formula Drift στις ΗΠΑ κερδίζοντας το πρωτάθλημα τον πρώτο χρόνο που ανταγωνίστηκε, καθιστώντας τον μοναδικό οδηγό στον κόσμο που κέρδισε τα δύο αυτά πρωταθλήματα drift. Στο Πρωτάθλημα Formula Drift Asia and America, ο Saito κέρδισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, γράφοντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ που τον καθιστά ως έναν από τους κορυφαίους οδηγούς drift του κόσμου.

Η TOYOTA GAZOO Racing πιστεύει ότι υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στο πώς ο Saito κατακτάει τον κόσμο ως επαγγελματίας οδηγός drift και πώς αντιμετωπίζουν διαρκώς τις νέες προκλήσεις μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μέσα από τις επιδόσεις του στο Drift, σκοπεύουν να μεταφέρουν το πάθος του νέου GR Supra, το οποίο κληρονομεί το DNA των προηγούμενων γενεών του Supra που κάποτε ήταν η κυρίαρχη δύναμη στην παγκόσμια σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Saito θα αγωνιστεί με ένα GR Supra που ετοιμάστηκε με προδιαγραφές Drift στο Monster Energy D1GP All Star Shoot-out που θα διεξαχθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στην Odaiba. Με την επίδειξη των τεχνικών Drift, θα παρουσιασθούν και θα αναδειχθούν οι μεγάλες προοπτικές του GR Supra. Ο Saito θα οδηγήσει επίσης το GR Supra σε όλο το πρωτάθλημα D1 Grand Prix το οποίο ξεκινάει τον Ιούνιο.