O Δημήτρης Καρακώστας Πρωταθλητής Ελλάδος Ταχύτητας στην κατηγορία Superbike

O Soichiro Honda είχε πει: “If Honda does not race, there is no Honda.”

Oι αγώνες και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι απλώς στο DNA της ιαπωνικής μάρκας που με υπερηφάνεια εκπροσωπεί ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη χώρα μας από τo 1963.

Με το ισχυρότερο #Fireblade της ιστορίας, την καινούργια #Honda CBR1000-RRR SP, ο Πρωταθλητής Ελλάδος, Δημήτρης Καρακώστας ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στον διπλό αγώνα που διοργανώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 21-23 Οκτωβρίου 2022.

Με νίκες σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στη πρώτη του χρονιά στη κατηγορία #SUPERBIKE και όλοι να επικροτούν την προσπάθειά του ως Rookie της χρονιάς.

Αν και στους δύο τελευταίους αγώνες η ομάδα δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις για να εξοικειωθεί με την δύναμη της νέας μοτοσικλέτας, τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και προμηνύουν μια ανταγωνιστική χρόνια για το 2023.

Ο Δημήτρης οδήγησε με κέφι και πείσμα και ο ανταγωνισμός του προσέφερε ευχαρίστηση και καινούργιες εμπειρίες στη νέα κατηγορία του. Ανυπομονεί για τους αγώνες του 2023 και για μία ευκαιρία να αγωνιστεί και εκτός Ελλάδας.