NASCAR WHELEN EURO SERIES 2022 – VALELLUNGA – 1ος Αγώνας: Ακόμα ένα βάθρο για τον Τζιωρτζή

Στην Ιταλική πίστα Autodromo Vallelunga διεξάγετε ο τρίτος γύρος για το πρωτάθλημα NASCAR WHELEN EURO SERIES, στο οποίο συμμετέχει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Η δράση άρχισε χθες με τα δοκιμαστικά και συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με τα προκριματικά όπου ο Τζιωρτζής πέτυχε το δεύτερο χρόνο. Στον πρώτο αγώνα που άρχισε στις 6 ώρα Κύπρου, ο Τζιωρτζής έκανε καλή εκκίνηση διατηρώντας τη θέση του.

Στη συνέχεια ακολούθησε κατά πόδας τον πρωτοπόρο Naska πιέζοντας τον ασφυκτικά, με τον Ιταλό να κάνει αρκετά λάθη και τον Τζιωρτζή να μην ρισκάρει προσπέρασμα, αποφεύγοντας τυχών σύγκρουση. Ο Ιταλός άντεξε στην πίεση παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά λόγω αυτοκινήτου ασφαλείας, παίρνοντας τελικά τη νίκη.

O Τζιωρτζής έμεινε τελικά δεύτερος και την τελευταία θέση του βάθρου κατέλαβε ο Hezemans.

Στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα που αρχίζει αύριο στις 11:30, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και ευελπιστούμε πέραν από τον τερματισμό στο βάθρο να τον δούμε και νικητή. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι έκανε και σωστή διαχείριση των ελαστικών σήμερα, οπόταν αυτό αφήνει περισσότερες ελπίδες για τη νίκη.