MXGP: Ο Herlings οδήγησε την ΚΤΜ 450SX-F

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής MXGP Jeffrey Herlings επέστρεψε στη σέλα της Red Bull KTM 450SH-F, μετά την εγχείρηση που έκανε στο δεξί πόδι τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος κάνει μικρής διάρκειας δοκιμές εδώ και τρείς βδομάδες. Ο Herlings έχει ανακάμψει αρκετά μετά την εγχείρηση και έχει δυναμώσει το εγχειρισμένο πόδι. Ο Ολλανδός τραυματίστηκε τρείς βδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στην Αργεντινή, μετά από ατύχημα που είχε σε προπόνηση στην Ισπανία.

Ο πρωταθλητής είναι στην τελευταία φάση της αποθεραπείας του, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιο αγώνα θα αγωνιστεί.

«Νοιώθω ωραία που επέστρεψα στη μοτοσυκλέτα όμως πρέπει να πάω σιγά σιγά και να δω ουσιαστικά πότε θα μπορεί να ανταπεξέλθει το σώμα μου. Ορισμένες φορές έχω κάποιους πόνους στο πόδι. Πρέπει να προπονηθώ και να έχω αρκετό χρόνο στη μοτοσυκλέτα καθώς τους τελευταίους τρείς μήνες δεν έκανα σχεδόν τίποτα. Βασικά πρέπει να βρω ξανά τη φόρμα μου. Θέλω να επιστρέψω στην πίστα όταν θα είμαι 100% έτοιμος, όμως γνωρίζω ότι δε θα μπορέσω αμέσως να κερδίσω. Θα χρειαστεί να περάσουν ορισμένοι αγώνες μέχρι να είμαι σε καλό επίπεδο καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί ήδη πιέζουν πολύ και έχουν καλό ρυθμό στους αγώνες. Δουλεύω σκληρά ούτως ώστε να είμαι το συντομότερο δυνατόν πίσω».