Moto GP Brno 2017: Στην pole position ο Marquez

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν στην πίστα του Brno στη Τσεχία, πρώτος στις κατατακτήριες δοκιμές κατατάγει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez. Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Valentino Rossi και τρίτος ο Dani Pedrosa. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι τρείς αναβάτες χωρίζονται μόλις από 0.138 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Ο ταχύτερος της πρώτης περιόδου δοκιμαστικών Andrea Dovisiozo θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά εκκίνησης και συγκεκριμένα από την τέταρτη θέση με τους Cal Crutchlow και Jorge Lorenzo να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Την καλή εκκίνηση που θα τον φέρει στις πρώτες θέσεις θα ψάξει αύριο ο Maverick Vinales καθώς ξεκινά έβδομος και με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για βροχή σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει επαφή με του προπορευόμενους αναβάτες.

Οι Danilo Petrucci και Alvaro Bautista είναι οι αναβάτες που κατάφεραν να προκριθούν από το Q1 και αύριο θα ξεκινήσουν από τις θέσεις οκτώ και εννέα αντίστοιχα.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι η εκκίνηση του δέκατου αγώνα της χρονιάς και με τη βροχή που αναμένετε όλα τα σενάρια για αύριο είναι ανοικτά.

Classification