MERC Jordan Rally 2017- Μέρα πρώτη: Περίπατος στην έρημο

Υγιεινό περίπατο πραγματοποίησε στην έρημο της Ιορδανίας ο Nasser Al Attiyah καθώς με το τέλος της πρώτης μέρας έχει προβάδισμα πέραν των εφτά λεπτών από τον δεύτερο Abu Samra.

Ο μοναδικός αντίπαλος του Al Attiyah στον αγώνα είναι το ρολόι καθώς ο 12 φορές πρωταθλητής Μέσης Ανατολής οδήγησε στο όριο το νέο Fiesta EVO 2 προσπάθησε να σπάσει το περσινό ρεκόρ στην ειδική Suwayma το οποίο κατέχει ο ίδιος από πέρσι όταν οδηγούσε το Fabia. Πέραν από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει ολες τις ειδικές μέχρι τώρα και το έργο του αναμένετε πολύ εύκολο για τη συνέχεια του αγώνα.

Ο δεύτερος Samra είχε τη δική του μάχη με τον Khaled Juma, μέχρι που ο τελευταίος αντιμετώπισε πρόβλημα με την εξάτμιση χάνοντας περισσότερο από τρία λεπτά. Πλέον το προβάδισμα του είναι στα τρία λεπτά από τον τρίτο Al-Thefiri. Στην τέταρτη θέση είναι ο Juma, πέμπτος ο Al Shorafa και την εξάδα συμπληρώνει ο Al-Rashed.

Ο αγώνας ολοκληρώνετε το Σάββατο με εφτά ειδικές διαδρομές και το πιθανότερο είναι ο Nasser Al Attiyah να πετύχει ακόμα μια νίκη.

Φωτογραφίες: MMS RALLY