Limassol Trial Cup 2020: Preview

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου διοργανόνεται απο την Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού το Limassol Trial υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το τοπικό αγώνα, το γνωστό στο ευρύ κοινό Tiger Rally.

Η ειδική διαδρομή που επιλέγηκε για το Limassol Trial είναι η ETS Racing Fuels Άλασα-Πέρα Πεδί η οποία είναι αμειγώς ασφάλτινης και θα είναι συνολικής απόστασης 34.78 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Στόχος της Λέσχης της Λεμεσού με την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα ήταν να αποτελέσει πόλο έλξης για τους οδηγούς με αμειγώς ασφάλτινα αγωνιστικά. Πληρώματα και αγωνιστικά τα οποία βρίσκονταν σε απραξία την φετινή σεζόν λόγω πανδημίας.

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινάει στις 12:30 με την εκκίνηση στο My Mall, με το πρώτο αγωνιστικό να βρίσκεται εντός ειδικής διαδρομής στις 13:03. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου περάσματος τα αγωνιστικά θα κατευθυνθούν στο My Mall για ένα μικρό σέρβις και θα ακολουθήσει το δεύτερο πέρασμα απο την ειδική διαδρομή στις 16:33. Ο πανηγυρικός τερματισμός και οι απονομές είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στο MyMall στις 19:30.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 7 πληρώματα, εκ των οποίων ένα μοικτό,  και απο αυτές ξεχωρίζουμε την παρουσία του Νεκτάριου Γεωργίου με το Honda Civic, στο πλευρό του οποίου θα δούμε ένα απο τους καλύτερους συνοδηγούς του Κυπριακού Πρωταθλήματος τον Αντώνη Χρυσοστόμου. Ακόμη ένα HondaCivic θα έχει παρουσία στον αγώνα με το πλήρωμα των Αντρέα Χαραλάμπους και Φίλιππου Φιλίππου.  Δύο Subaru Impreza στο τιμόνι των οποίον θα δούμε δύο οδηγούς τους οποίους γνωρίσαμε απο τους αγώνες ράλι και ταχύτητας, τους Σωκράτη Σωκράτους και Tiley Μάριο.  Συνοδηγοί των δυο αυτών οδηγών θα είναι οι Αντρέας Αντρέου και Χριστόδουλος Πετρακίδης. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο Πιερής Χουρίδης επιστρέφει στους αγώνες αυτή τη φορά όμως θα βρίσκεται στη θέση του οδηγού και πιο συγκεκριμένα πίσω από το τιμόνι του Renault Clio 3 Rs, του οποίου είναι η παρθενική εμφάνιση στους αγώνες. Συνοδηγός του θα είναι ένα εξίσου γνωστό όνομα στους φίλους των αγώνων ράλι, ταχύτητας και Trial, τον Θεόδωρο Ευαγγέλου. Τις συμμετοχές συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Μέσσιος και Σοφοκλής Μιχαήλ με Seat Ibiza και οι Αργύρης Σταύρου/Παναγιώτης Ξενοφωντος με Suzuki Swift Cultus.

LAC Trial Rallysprint 2020 Provisional Starting List

TRIAL Rally 2020 Itinerary