LAOS Trial Rallysprint 2019: Εις μνήμη Κόκου Λαού και Κώστα Κουρτέλλα

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας διοργανώνει το LAOS Trial Rally Sprint, το οποίο είναι εις μνήμη των αείμνηστων Κόκου Λαού και Κώστα Κουρτέλλα. Πέραν τούτου ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η παράδοση των εσόδων θα γίνει στην απονομή μετά το πέρας του αγώνα.

Itinerary Larnaca Trial 2019

Στο αγωνιστικό μέρος, το χωριό Αθηαίνου είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το LAOS Trial Rally sprint. Όλα θα αρχίσουν και θα τελειώσουν στη ράμπα εκκίνησης τερματισμού η οποία θα βρίσκετε μπροστά από την καφετερία ΘΕΣΣ ΚΑΦΕ στην Αθηαίνου, η οποία είναι πλησίον του Δημαρχείου Αθηαίνου. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από τον αξιότιμο Δήμαρχο Αθηαίνου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Το αρχηγείο του αγώνα όπως και το service park θα βρίσκονται στο κέντρο STAVMANI. Όσον αφορά τη διαδρομή, πρόκειται για μια πολύ γρήγορη ειδική μήκους 10.5km από την οποία τα αγωνιστικά θα διέλθουν τρείς φορές, με τις τρείς διελεύσεις να χωρίζονται από δυο ανασυγκροτήσεις.

Η ειδική είναι η Αθηαίνου-Κόσιη, με την εκκίνηση να είναι στο Πετροφάνι και ο τερματισμός στην περιοχή Κόσιης. Το πρώτο πέρασμα θα ξεκινήσει στις 10:18, το δεύτερο είναι στις 11:41 και το τρίτο στις 13:04. Ο τερματισμός του αγώνα είναι στις 13:29 και μετά τη ράμπα θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις στο εστιατόριο STAVMANI.

Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από αρκετούς οδηγούς οι οποίοι θέλουν να τρέξουν στον αγώνα για να τιμήσουν τη μνήμη δυο ανθρώπων που έδωσαν πολλά στο άθλημα, καθώς επίσης και για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας, δείχνοντας έμπρακτα ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εκτός από αγώνες μπορεί να προσφέρει και στον συνάνθρωπο μας.

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία CAFFE Molinari και ΘΕΣΣ ΚΑΦΕ, ΨΑΛΤΗΣ ΑΝΤΛΛΑΚΤΙΚΑ και SMARTWAY MOTORS.

Itinerary Larnaca Trial 2019