Kamiq, Karoq, Kodiaq: H πλήρης γκάμα των SUV της Skoda

Η Unicars, ως SUV Expert,  αυτό το καλοκαίρι,  σου προτείνει να επιλέξεις ένα από τα εκπληκτικά SUV μοντέλα της Škoda,  αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά  την εξειδίκευση της, στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά  αυτοκινήτου. Η δυναμική παρουσία της Škoda στα SUV είναι δεδομένη και η πορεία της διαγράφεται λαμπρή με τα τρία μοντέλα SUV KAMIQ, KAROQ και KODIAQ να είναι οι πρωταγωνιστές των δρόμων.  Η ελευθερία που προσφέρουν στις μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης σε κάνουν να ζήσεις ελεύθερα  την κάθε στιγμή,  μακριά από κάθε οδηγική “ταλαιπωρία”.

Τον Ιούλιο, λοιπόν, ζήσε ελεύθερα με το Škoda KAMIQ, το απόλυτο SUV πόλης και δημιούργησε τη δική σου τάση! Ειδικά σχεδιασμένο για να μεταμορφώνει  την καθημερινή σου επιβίωση μέσα και γύρω από την πόλη σε ταξίδι ελευθερίας, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ενός SUV με τη μοναδική σχεδίαση της Škoda και με ασυναγώνιστη τιμή, αυτόματο από €17.900.

Αν είσαι εναλλακτικός τύπος και στην οδήγηση τότε το Škoda KAROQ,  το εξαιρετικό compact SUV θα σου προσφέρει την ελευθερία που τόσο χρειάζεσαι. Με πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής για εύκολο παρκάρισμα, ασφάλεια και προστασία του οδηγού, συνδεσιμότητα μέσω smart-link και έγχρωμη οθόνης 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου και με εξαιρετική τιμή, αυτόματο από €21.900, σε προτρέπει να το αποκτήσεις.

Αν πάλι θες ένα αυτοκίνητο με αυτοπεποίθηση, τότε ο  βασιλιάς της αυτοπεποίθησης, το Škoda KODIAQ είναι για σένα. Οι μεγάλοι χώροι, η ποιότητα και η τεχνολογία αιχμής θα κερδίσουν για πάντα την καρδιά σου. Το ŠkodaKODIAQ με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του  έρχεται για να σου κάνει την καθημερινότητα παιχνιδάκι. Μπορεί να γίνει τώρα δικό σου  αυτόματο από €25.900. Πριν όμως επιλέξεις το δικό σου Škoda SUV σε ένα από τα showroom της Škoda σε όλη την Κύπρο, βρες το χρώμα και τον εξοπλισμό που σου ταιριάζει στη νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα της Unicars, UniCARS 4All.