Hyundai Motorsport: Ο Dani Sordo χάνει το ράλι Φιλανδίας

Η ομάδα της Hyundai ανακοίνωσε πως ο Dani Sordo δεν θα αγωνιστεί στο ράλι Φιλανδίας, μετά το ατύχημα που είχε το πλήρωμα σε δοκιμές της ομάδας για τον αγώνα. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Kevin Abbring με συνοδηγό τον Seb Marshall οι οποίοι θα αγωνιστούν με το νούμερο 20 στον αγώνα. Η επάνοδος του Sordo στους αγώνες θα γίνει στο ράλι Γερμανίας τον ερχόμενο μήνα.

2016 FIA World Rally Championship / Round 05 /  Rally Portugal / May 19-22, 2016 // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

Kevin Abbring

Ο διευθυντής της ομάδας Michel Nadan δήλωσε: Ο Dani αναρρώνει από τον τραυματισμό του και σημειώνει πολύ καλή πρόοδο. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναρρώσει πλήρως και έτσι αποφασίσαμε μαζί με τον ίδιο όπως δεν τρέξει στη Φιλανδία. Αυτό θα του επιτρέψει να είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα της Γερμανίας στα μέσα Αυγούστου και ο Kevin Abbring θα είναι ο αντικαταστάτης του. Μετά από ενδελεχή έλεγχο στο αυτοκίνητο έχουμε εντοπίσει τεχνικό πρόβλημα το οποίο προκάλεσε το ατύχημα στον Dani. Τα συγκεκριμένα εξαρτήματα είναι υπό έρευνα και έχουμε κάνει ήδη βήματα προόδου, ούτως ώστε να μην έχουμε επανάληψη του συμβάντος.