Hyundai Motorsport: Ανανέωσαν Neuville και Tanak

Η Hyundai Motorsport ανανέωσε τη συνεργασία με τους Thierry Neuville και Ott Tanak και έτσι ο Βέλγος και ο Εσθονός θα παραμείνουν στην ομάδα και μετά το 2021.

Αυτή η ανακοίνωση σημαίνει ότι οι δυο φορές πρωταθλητές κατασκευαστών θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στο άμεσο μέλλον το WRC μαζί με τους δυο ταλαντούχους οδηγούς.

Ο Neuville προς το παρόν είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα οδηγών και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα εξέλιξης της Hyundai Motorsport στο WRC τα τελευταία εφτά χρόνια,
βοηθώντας την ομάδα να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο Rallye Deutschland το 2014 μέχρι το δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών το 2019 και 2020, ενώ κέρδισε συνολικά 13 αγώνες.

 

 

Ο Ott Tanak μπήκε στις τάξεις της Hyundai το 2020 και την ίδια χρονιά κέρδισε στην Εσθονία ενώ συνολικά είχε ακόμα τρείς τερματισμούς στο βάθρο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Εσθονός πέτυχε την πρώτη του νίκη το 2021 στο Arctic Rally Finlandτον Φεβρουάριο μετά από πολύ καλή απόδοση, με την Hyundai να κάνει το 1-3 στον νεοεισερχόμενο αγώνα στο WRC.